Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mihai Gâdea: ”În Belarus se anunță o lovitură de stat! Încearcă să răstoarne guvernul Lukașenko!”

Mihai Gâdea: ”În Belarus se anunță o lovitură de stat! Încearcă să răstoarne guvernul Lukașenko!”

Mihai Gâdea a anunțat, în ediția de luni seara a emisiunii Sinteza Zilei, că în Belarus ”se pregătește o lovitură de stat”.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Iun 2023   •   23:41

Serviciul de securitate din Belarus spune că ”ofițerii de informații occidentali pregătesc militanți să preia puterea în Belarus”. Cu alte cuvinte amenință că și în Belarus va fi o lovitură de stat!”, a declarat, luni seara, Mihai Gâdea

”Acești ofițeri de informații antrenează militanți din Polonia, Țările Baltice și Ucraina pentru utilizarea ulterioară a forței pentru a răsturna guvernul de la Minsk. Apoi se întorc, devin instructori, pregătesc atacuri teroriste și dezvoltă planuri pentru o invazie armată a teritoriului Belarus, a declarat în această seară șeful adjunct al departamentului de investigații al Comitetului pentru Securitate de Stat din Belarus, potrivit presei din această țară.

Citește și: Evgheni Prigojin rupe tăcerea la două zile de la insurecție! Adevăratul motiv pentru care mercenarii Wagner au mărșăluit

Așadar, în momentul de față, în Belarus se anunță, de la Serviciul de Informații, că se pregătește o lovitură de stat prin care occidentalii, împreună cu polonezii, ucrainenii și Țările Baltice încearcă să răstoarne guvernul Lukașenko și să preia puterea în Belarus”, a mai explicat Mihai Gâdea la Antena 3 CNN.

Vladimir Putin, apel de ultimă oră către naţiunea rusă: "Șantajul şi pornirea unei rebeliuni nu vor avea rezultate"

În această seară, Președintele Vladimir Putin a făcut un apel de urgență după rebeliunea mercenarilor Wagner.

"Șantajul şi pornirea unei rebeliuni nu vor avea rezultate. A existat o consultare a societății printr-o poziție mai puternică şi suntem sprijiniți de partidele politice şi de confesiunile religioase.

Toată lumea a fost unită în jurul acestei responsabilități principale legate de soarta patriei mamă. Încă de la început toate acțiunile de neutralizare a acestei amenințări au fost întreprinse.

Acesta revoltă armată ar fi fost oprită şi distrusă în orice caz. În ciuda faptului că şi-au pierdut mințile aceşti oameni care s-au revoltat ar trebui să-şi fi dat seama de acest lucru. În ciuda presiunii exercitată din exterior într-un moment în care tovarășii noștri mor pe front organizatorii revoltei care şi-au trădat ţara au împins în această direcție care trebuie oprită.

Dușmanii Rusiei şi aceşti naziști, acești soldați ai Rusiei şi personalul militar ar fi trebuit să îşi dea seama că Rusia nu va pierde. Societatea noastră a fost fracturată, iar din cauza eșecului lor pe front am avut şi noi de pierdut”, sunt câteva din declarațiile lui Vladimir Putin.

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea lovitura de stat Belarus
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close