Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Carmen Tănase, despre regulile la înmormântări: "Suntem într-un război psihologic şi scapă cine poate"

Carmen Tănase, despre regulile la înmormântări: "Suntem într-un război psihologic şi scapă cine poate"

Actriţa Carmen Tănase a vorbit în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" moderată de Mihai Gâdea la Antena 3, despre regulile pe care autoorităţile continuă să le menţină la un an de la pandemie, pentru înmormântarea persoanelor decedate de COVID-19.

Carmen Tănase, despre regulile la înmormântări: "Suntem într-un război psihologic şi scapă cine poate"
de Claudia Popovici    |    06 Apr 2021   •   21:43

Actriţa Carmen Tănase s-a declarat revoltată că oamenii din ziua de azi nu mai au instinct şi se supun oricăror reguli impuse. Majoritatea ne dam viteji pe reţelele de socializare şi când trebuie să ne apărăm drepturile ne pierdem motivaţia şi scopul.

"Tot ce se întâmplă de un an și ceva se întâmplă pentru că se poate, pentru că noi permitem, pentru că suntem supuși, pentru că zicem 'măcar să îmi faceți aia'.

Acest cuvânt "măcar" o să ne mănânce pentru că înghițim absolut orice, sau dacă nu înghițim vorbim pe la colțuri scriem pe Facebook, suntem viteji mari pe Facebook și, când este să ne apărăm drepturile te trezești în stradă cu 1.000 de speriați, pe care oricum toată lumea, după aceea, îi face în toate felurile cum le vine la gură", a spus Carmen Tănase la Antena 3.

"Omul nu mai are instinct, se supune la absolut orice din prima clipă"

"Nu știu dacă mai pot să cred, eu despre mine, că mai fac parte din specia asta, așa am ajuns să cred. Nu mai îmi face niciun fel de oanoare să mai fac parte din această specie.

Nu înțeleg unde este instinctul omului de autoapărare. Animalul are. Dacă îi pui unui câine în ploaie cârpă aia pe gură, el dă cu laba până și- o dă jos, pentru că el are instinct. Omul nu mai are instinct, se supune la absolut orice din prima clipă", a mai spus actriţa Carmen Tănase.

Ea a mai precizat că zilnic oamenii care îi laudă cuvintele şi când îi întreba ce se poate face, mulți spun că au copii şi nu pot face nimic.

"Ce îi spui copilului dumitale că ai făcut ca el să aibă o viață mai bună"

"Despre asta este vorba! Şi ce îi spui copilului dumitale, ce ai făcut dumneta pentru ca viața lui să fie una normală, nu extraordinară, normală. Sunt sărac, nu contează dar sunt liber!

Ce ai făcut pentru copilul tău? Îți place să te uiți în ochii copilului tău când îl va crește mare și când îți va spune: bă tată, tu ce ai făcut? Ai stat ca o momâie sau ca un fătălău, vorba doamnei Budeanu, și nu ai făcut nimic?

Dacă așa vor oamenii, așa să fie! Nu mai este nimeni vinovat! Gata s-a terminat cu vina. Poate să fie e și un crocodil la conducere, dacă noi acceptăm atunci să fie și să ne mănânce pe toți", a conchis actriţa Carmen Tănase.

×
Subiecte în articol: carmen tanase Sinteza Zilei
Parteneri
Casa Națională de Pensii, anunț important pentru toți pensionarii!
x close