Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Ce părere au telespectatorii Antena 3 despre decizia CCR

Ce părere au telespectatorii Antena 3 despre decizia CCR

Ce părere au telespectatorii Antena 3 despre decizia CCR
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    27 Feb 2017   •   23:08

Telespectatorii Antena și-au spus părerea despre decizia CCR de luni, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Curtea Constituţională a admis, luni, că a existat un conflict juridic de natură constituţională între Ministerul Public şi Guvern pe tema anchetei privind OUG 13. Sesizarea în acest sens a fost făcută de către preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Iată ce părere au avut cei care au intrat prin telefon, la Antena 3:

Silvia Andrei, profesor de română, din Tulcea - Fac meditaţii pentru copiii care merg la olimpiadă, nu mai merg la școală, sunt indignată. Sunt indignată pentru că ministrul Educaţie, de ieri trebuia să demită inspectorii generali școlari. Eu nu mai pregătesc copiii pentru Olimpiadă, nu-i mai pregătesc, ca ei să facă denunţuri.

Marcel, jurist, din București - Referitor la decizia CCR este important să vedem motivarea, dar dacă au existat şase membri care au dat un anumit verdict, are un punct foarte bine structurat. Au posibilitatea să aibă un vot de încredere în alb. 

Cătălin, din Timișoara - DNA a ajuns să conducă această țară, nu se poate, trebuie să se ia măsuri. Nu poți să spui tu că CCR a luat o decizie neconstituțională. Președintele României creează conflicte, s-a votat de români un anumit partid care să conducă țara pentru următorul mandat. Nu se poate tu, președintele României, să vii să instigi și să spui lucruri care sunt neadevărate. Să creezi haos într-o țară e de neimaginat, nu se poate așa ceva.

Mihai, de la Arad - CCR a luat o hotărâre corectă, ar trebui ca doamna Kovesi și procurorul general să plece, dar nu cred că se va întâmpla. Doamna Kovesi are tupeu, ea nu poate fi dată jos cu una, cu două.

Alexandru, 29 de ani, student în Danemarca - ar trebui ca doamna Codruța să-și dea demisia, domnul Lazăr sa-și dea demisia, de asemenea. Cred că România s-a săturat de acești oameni. Cred că sunteți singurul post care spune adevărul pe față. Nu înțeleg de ce tinerii din România nu sunt de acord cu Antena 3, și sunt de acord cu Hotnews.

Cătălin, 46 de ani, din București - trebuie să se transmită în țara asta, și mesaje de curaj, nu numai de frică.

Răzvan, din Târgoviște - e o încercare de lovitură de stat și nu e la prima abatere pe care o face sistemul. 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close