Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Unde ar trebui să caute polițiștii criminalul fetiței de 12 ani din București. Ce spune un profiler FBI

Unde ar trebui să caute polițiștii criminalul fetiței de 12 ani din București. Ce spune un profiler FBI

Mihaela Brooks, profiler FBI, a spus în direct la Antena 3 CNN, cum gândește un criminal atunci când vrea să se ascundă. Aceasta a dat un sfat polițiștilor care îl caută pe criminalul fetiței de 12 ani din București.

Unde ar trebui să caute polițiștii criminalul fetiței de 12 ani din București. Ce spune un profiler FBI
Sursa foto: Pixabay
de Ioana Mircea    |    06 Iun 2023   •   23:58

Profilerul FBI, Mihaela Brooks a vorbit în această seară, în direct la Antena 3 CNN, despre cum gândește un criminal atunci când vrea să se ascundă. 

Întrebată de Mihai Gândea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei, unde ar trebui să caute polițiștii criminalul fetiței de 12 ani din București, aceasta a spus că ar trebui în primul rând să afle mai multe date geografice despre suspect.

"Trebuie făcut un profil geografic al suspectului. Nu am datele lui. Pentru că fiecare criminal, chiar și noi avem o hartă mentală unde să ne ascundem, unde să mergem, cum să mergem.
Știind date despre el, acel polițist poate să afle unde s-a dus", a spus profilerul FBI.

Citește și: Ea este fetița ucisă într-un apartament din Sectorul 4! Anchetatorii au primit rezultatele testelor ADN ale cadavrului găsit într-o canapea, în București

Anamaria Constantin, fetița în vârstă de 12 ani, a dispărut în urmă cu o lună și jumătate, împreună cu mama ei. Rudele celor două au venit cu fotografia celui pe care îl consideră suspectul numărul unu.

Tatăl fetei, Vasile Constantin, spunea cu o zi în urmă că este posibil ca fata să fi fost răpită de bărbatul din fotografie.

Din primele informații, se pare că fetița a fost ucisă cu mai bine de trei săptămâni înainte să fie găsită.

×
Subiecte în articol: crima București profiler fbi
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close