Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Cristian Diaconescu: "Acțiunea consilierului onorific al premierului Ciucă poate fi încadrată la tentativă de omor"

Cristian Diaconescu: "Acțiunea consilierului onorific al premierului Ciucă poate fi încadrată la tentativă de omor"

Fost ministru al Justiției și fost judecător Cristian Diaconescu a declarat aseară, la Sinteza Zilei, că acțiunea violentă condusă de Gabriel Păun, consilier onorific al premierului Ciucă, soldată cu schilodirea pe viață a unui om, poate fi încadrată la tentativă de omor.

Cristian Diaconescu: "Acțiunea consilierului onorific al premierului Ciucă poate fi încadrată la tentativă de omor"
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    06 Apr 2022   •   17:12

”Cum accident?! Au trecut cu mașina peste el pe proprietatea lui. Și justiția nu are un punct de vedere!”, a spus Mihai Gâdea.

Replica lui Cristian Diaconescu a venit prompt: ”Fapte deosebit de grave, dar pare chiar tentativă de omor.”

Mihai Bocea a fost călcat cu maşina în timpul unui scandal izbucnit la poalele Munţilor Retezat. Bărbatul a fost diagnosticat cu fractură de coloană cervicală şi este paralizat de la gât în jos. În spatele acestei violențe s-a ascuns o campanie de blocare a unei investiții într-o microhidrocentrală pe Râul Alb. Proprietarul investiției, Mihai Bocea, acum în scaun cu rotile, avea toate avizele în regulă și o un avans de 100.000 de euro pe investiție.

Ancheta Antena 3 a scos la iveală că Gabriel Păun este posesorul unei vile impozante în suburbia Vienei, departe de meleagurile românești pe care susține că vrea să le protejeze. În presă se vehiculează că  valoarea proprietății lui Păun ar ajunge la un milion de euro.

În dosarul violenței halucinante de la Râul Alb este vorba despre o faptă comisă cu violenţă şi un prejudiciu de peste 500.000 de euro, infracţiune care ar trebui judecată cu celeritate.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Cristian Diaconescu
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close