Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dana Budeanu: "Toți artiștii sunt contactați zilnic de reprezentanții autorităților pentru a influenţa vaccinarea populaţiei"

Dana Budeanu: "Toți artiștii sunt contactați zilnic de reprezentanții autorităților pentru a influenţa vaccinarea populaţiei"

Dana Budeanu a comentat în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" realizată de Mihai Gâdea la Antena 3, modul în care autorităţile ar fi început să solicite sprijinul artiştilor care interpretează muzică lăutărească şi manele pentru a încuraja românii să se vaccineze.

Dana Budeanu: "Toți artiștii sunt contactați zilnic de reprezentanții autorităților pentru a influenţa vaccinarea populaţiei"
de Claudia Popovici    |    26 Apr 2021   •   21:44

Creatoarea de modă Dana Budeanu a precizat că acest demers este o greşeală pentru că audienţa artiștiilor care interpretează muzică lăutărească sau manele nu se lasă păcălită, mai ales că această categorie a fost puternic marginalizată şi criticată ani de zile.

„Toți artiștii sunt contactați vehement zilnic de reprezentanții autorităților. Artiștii de manele, artiștii care interpretează muzică lăutărească, poate merge domnul Barna și la cei care interpretează muzică populară. Se încearcă angrenarea lor în "influence-reala"  aceasta pe vaccin.

Este o greșeală imensă pentru că publicul lor  este adevărat de aceea este din fericire, nu neapărat că ne plac sau nu manelele.

Nu putem face abstracție de o nație, după cum se observă, nu putem să facem abstracție de caracteristicile unei nații, de definiția unei nații.

Noi suntem un popor creștin practicant, extrem de credincios, extrem de atașat de biserică. Suntem un popor de parveniți, în același timp, în marea majoritate a celor care ajung la un anumit nivel intelectual și financiar dar care, atunci când nu îi vede nimeni, ascultă manele.

Așadar fac parte din cei 99%, așa neasumați cum sunt. Suntem un popor, zic eu, adevărat de aceea nu sunt înscriși majoritatea la vaccin.

Ei cred că vaccinul este prost! Cine este prost? Ăla care nu se înscrie sau ăla care i-a explicat, sau ăla care şi-a bătut joc de om, sau ăla care a flegmat pe toate valorile omului asta, fie și manelele.

Ai discriminat acești oameni ani de zile şi acum ai nevoie de ei. Aceștia trăiesc în adevăr, așa acolo fără bani, fără nimic își trăiesc sufletul", a spus Dana Budeanu la Antena 3.

Referitor la solicitarea sprijinului bisericii în campania de vaccinare, Dana Budeanu a subliniat că "în momentul în care un preot își depășește atribuțiile pe care le are, nimeni nu îl mai crede și autorităţile nu înțeleg asta pentru că sunt disperați".

×
Subiecte în articol: Dana Budeau Sinteza Zilei manele artisti
Parteneri
Horoscop Echinocțiul de toamnă 2023: Succes şi provocări
x close