Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dana Budeanu, despre Alexandru Rafila: ”Un ministru care nu a făcut nimic de când a venit”

Dana Budeanu, despre Alexandru Rafila: ”Un ministru care nu a făcut nimic de când a venit”

Dana Budeanu a susținut la Sinteza Zilei de la Antena 3 CNN, că nu înțelege ”atitudinea Partidului Social Democrat în legătură cu un ministru care nu a făcut nimic de când a venit”, făcând referire la ministrul Sănătății din România, Alexandru Rafila și la criza de medicamente din plină pandemie de gripă și viroze.

de Alexandra Cojoianu    |    21 Dec 2022   •   00:04

De asemenea, aceasta a vorbit în cadrul emisiunii și despre lipsa existentă din România de vaccinurile care sunt cuprinse în grila obligatorie și care lipsesc de pe piață.

”Eu nu știu, ce face PSD-ul în legătură cu Rafila. Eu nu înțeleg pur și simplu atitudinea PSD-ului în legătură cu un ministru care nu a făcut nimic.

L-am urmărit milimetric. Un om foarte corect, nu a făcut absolut nimic.

Se moare de foame în spital, nu se poate intra în spital, nu avem acces la sănătate în continuare. Suntem pe străzi, așa cum s-a decis și când s-a decis. Nu s-a dat un ordin de ministru.

Două săptămâni erau să rămână ambulanțele fără combustibil și au rămas fără combustibil. Nu mai sunt pe program.

Eu cred că pur și simplu nu știe. Adică la propriu. La asta mă gândesc. Nu s-a făcut absolut nimic. Criza medicamentelor. Acum se încearcă rostul, golirea informației, că, vezi doamne, peste tot pe glob îi criză, să nu cumva să încercați așa ceva, asemenea aberații.

Într-adevăr, a existat lipsa unor substanțe active care erau produse prin India prin nu știu ce, pentru că foarte multe fabrici și-au redus producția în timpul pandemiei și a existat această situație. Dar nu mai mințiți. Păi, cum mă, să spui că nu e nicăieri în lume când eu aduc din Germania vaccin pentru prieteni, pentru copiii lor, că nu există vaccin?”, a declarat Budeanu în direct la Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close