Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dana Budeanu: "În secunda în care halești abuzuri, ajungi să halești orice"

Dana Budeanu: "În secunda în care halești abuzuri, ajungi să halești orice"

Dana Budeanu a vorbit la Sinteza zilei despre protocolul de înmormântare al persoanelor decedate în urma infectării cu SARS-CoV-2. Designerul este de părere că deciziile reprezintă doar niște abuzuri și este revoltată pe faptul că "toată lumea tace".

Dana Budeanu: "În secunda în care halești abuzuri, ajungi să halești orice"
de Georgiana Adam    |    06 Apr 2021   •   22:07

"Cronologic s-a întâmplat următorul lucru: anul trecut am asistat la o demență care cât de cât s-a desfășurat cu pauze și sincope (...) Abuzul, permanent, zilnic, de dimineață până seara, împotriva tuturor drepturilor fundamentale ale omului.

Este făcut, asumat, cu un tupeu nemărginit pe toate ecranele, susținut de toată presa, timp în care autoritățile care  au condus România până în decembrie, nu schițează niciun sunet. (...) Restul politicienilor tac. Toată lumea tace. Nimeni nu iese împotriva acestor abuzuri. Nimeni! Nici măcar poporul.

În secunda în care halești, încet, încet, abuzuri mici, abuzuri mijlocii, abuzuri mari, ajungi să halești orice. Asta ni se întâmplă. Sunt 24.000 de morți de COVID-19, (...) care au fost înmormântați astfel. (...) Sunt 100.000 de oameni care au acceptat ca rudele lor, mama, tata copilul, fratele, sora, bunicii să fie azvârliți ca la groapa comună.

Nu este nicio diferență între un lagăr de concentrare și ceea ce se întâmplă acum, din punctul de vedere al înmormântării unui om.

Nu există așa ceva! Țara asta (...) crede că toți morții de COVID-19, ai tuturor, au fost înmormântați așa?!

Nu, pentru că am ajuns în situația în care tupeul nostru, al oamenilor simplii trebuie să fie mai puternic decât tupeul lor. Nu mai există altă soluție!", a declarat Dana Budeanu, la Sinteza Zilei.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu COVID-19 înmormântare
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close