Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dana Budeanu, după ce Nicușor Dan ar fi decis să lase bătrânii vulnerabili fără îngrijire la domiciliu: "Bucureștiul este condus de un monstru!"

Dana Budeanu, după ce Nicușor Dan ar fi decis să lase bătrânii vulnerabili fără îngrijire la domiciliu: "Bucureștiul este condus de un monstru!"

Dana Budeanu a comentat la Sinteza Zilei decizia primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan de a lăsa bătrânii vulnerabili fără îngrijire la domiciliu.

Dana Budeanu, după ce Nicușor Dan ar fi decis să lase bătrânii vulnerabili fără îngrijire la domiciliu: "Bucureștiul este condus de un monstru!"
de Claudia Popovici    |    22 Iun 2021   •   21:58

Dana Budeanu s-a declarat revoltată de ultima decizie a primarului Capitalei de a tăia finanțările pentru bătrânii vulnerabili. Ea acuză actuala guvernare că singurele măsuri luate au fost să taie finanțarea de la copii şi bătrâni şi asta pentru că nu au fost niciodată părinti sau empatici faţă de cei care au crescut şi educat generații.

Mai exact, Fundația Crucea Alb-Galbenă care derulează mai multe proiecte prin care ajută persoanele vârstnice care au nevoie de ajutor nu a mai primit banii necesari de la Primărie încă din luna noiembrie.

„Bucureștiul este condus de un monstru. Nu există alt cuvânt. În secunda în care în fața ta sau a unui consiliu apare o astfel de hotărâre cum că trebuie să tăiem banii pentru bătrâni nu contează nimic altceva.

Repet, toți primarii au o agendă de combinații de dat banii înapoi ălora care au donat în campanie etc, se întâmplă în toate cazurile. Nu există, nu ai cum ca membru al unui consiliu, ca primar să semnez așa ceva să condamn la moarte oamenii din care te-ai născut. Nu există asta! Orice ar fi găsești o soluție!

Este o sumă derizorie. Acest primar a semnat milioane de euro pentru proiectele culturale independente de hipsteri imbecili împuțiți. Îmi asum fiecare cuvânt!

Cum să tai 100.000 de lei? Ce sumă este asta pentru bătrâni? Ce monstru taie 20.000 de euro pe lună care astăzi ține în viață sute de bunici și sute de bătrâni? O juma de vacanță pentru orice dezvoltator imobiliar semnat de Nicuşor Dan. Bucureștiul este condus de șobolanii de la USR", a spus Dana Budeanu la Sinteza Zilei.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu Nicușor Dan azi batrani
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Se investighează cauza deceselor și disparițiilor turiștilor străini din Grecia
x close