Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dana Budeanu prezintă top 5 "penibili", din punct de vedere al comunicării, din România

Dana Budeanu prezintă top 5 "penibili", din punct de vedere al comunicării, din România

În ediția de luni seara a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, Dana Budeanu a realizat un top 5 penibili din România, din punct de vedere al comunicării şi al mesajului transmis în pandemie.

Dana Budeanu prezintă top 5 "penibili", din punct de vedere al comunicării, din România
de Claudia Popovici    |    17 Mai 2021   •   22:26

Potrivit Danei Budeanu, România are 5 personaje care din punct de vedere al comunicării, al mesajului transmis populaţiei în pandemie şi nu numai, au gafat masiv.

„Pe locul 1 Magicianul (nr. fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu), mai bine ca el nu e nici naiba. Pe locul 2 Arafat, pe 3 Clotilde, pe locul 4 Bulai, asta care vrea să închidă TVR, după ce Isus vine după o mamă surogat. 

Vă dați seama? Ăștia ne conduc pe noi prin această perioadă groaznică. De aia suntem aşa. Pe 5 este Ion Caramitru. Gestul pe care l-a făcut este un gest groaznic faţă de noi, faţă de oamenii normali. Nu poți să închizi Teatrul Naţional. Este al nostru, tot ce e acolo e al nostru. Cultura e a noastră.

Tu dacă erai un șmecher, dar nu ești, ești un penibil, deschideai larg ușile şi spuneai: Teatrul Naţional pe cheltuiala Teatrului Naţional, invită toţi românii la spectacole şi îi testează rapid gratuit, în hol. Cum să faci un spectacol doar pentru aia din guvern şi pe noi să ne lași la uşă, să scrie intrarea interzisă la Teatrul Naţional", a spus Dana Budeanu

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu pandemie România top 5
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close