Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adrian Cristea, atacată de un șobolan în Herăstrău

Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adrian Cristea, atacată de un șobolan în Herăstrău

Momente dramatice pentru fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea. Denisa Nechifor a fost atacată de un șobolan într-un parc din Capitală, în timp ce se afla la alergat alături de o prietenă.

Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Adrian Cristea, atacată de un șobolan în Herăstrău
Sursa foto: Facebook / Denisa Nechifor
de Laura Dinu    |    06 Aug 2021   •   09:07

”Eram în parcul Herăstrău, unde și locuiesc. Locuiesc vizavi de parc. M-am mutat în zona acum ceva vreme strict pentru a face sport și pentru a-mi trimite copilul în parc. Ce vedeam în imaginile dumneavoastră m-a făcut să zâmbesc, părea haios... Dar nu este deloc haios! Nu poți merge noaptea în parc, pentru că, pe lângă șobolani, nu există iluminat. Este o beznă totală.

În fiecare seară, de patru ani, alerg o tură de parc. Șase kilometri. Se întâmplă să vezi tot felul de lucruri. Însă, acum câteva zile, alergând cu prietena mea, mă rog, mai mult mergeam în acel moment, am văzut în paralel cu noi un șobolan. Era mare! Îmi pare rău că nu l-am pozat! Dar în momentul ăla nu mi-a mai stat capul să îl pozez. Nu știam cum să fugim.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ce a fost pentru mine șocant a fost că am încercat să îl alungăm, pentru că mergea efectiv pe lângă noi, am vrut să îl speriem, dar nu a avut niciun fel de reacție. Din contră! A început să fugă spre noi cu o viteză și mai mare! Din momentul acela am început să alergăm amândouă, poate pare hilar, dar nu era și sentimentul este urât. Și bineînțeles că șobolanul alerga după noi. 

Imediat după, am văzut un șarpe. Mai văzusem, cred că în urmă cu o lună, un șarpe care avea până într-o jumătate de metru, acum am văzut altul dar nu în altă parte, decât pe alee. Efectiv pe alee, pe unde trec copiii”, a povestit Denisa Nechifor la Sinteza Zilei.

×
Subiecte în articol: şobolan denisa nechifor
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close