Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Doctorița care a ajuns prima la Ioan Gyuri Pascu rupe tăcerea: „Când am ajuns acolo era în stare bună. Am făcut tot ce am crezut că este necesar”

Doctorița care a ajuns prima la Ioan Gyuri Pascu rupe tăcerea: „Când am ajuns acolo era în stare bună. Am făcut tot ce am crezut că este necesar”

Doctorița care a ajuns prima la Ioan Gyuri Pascu rupe tăcerea: „Când am ajuns acolo era în stare bună. Am făcut tot ce am crezut că este necesar”
de S.T.    |    10 Oct 2016   •   21:25

Doctorița care a ajuns cu prima salvare în noaptea morții lui Ioan Gyuri Pascu a vorbit, în exclusivitate, la Antena 3, despre ce s-a întâmplat în acea noapte în casa artistului.

Doctorița rupe tăcerea

„Am ales să stau cu spatele din cauza pacienților. Fac teren, asta înseamnă oameni binevoitori. Partea proastă este că Ambulanța a întâmpinat multe greutăți din cauza celor spuse despre medici”.

Ce s-a întâmplat în acea noapte dramatică în casa marelui artist

„Solicitarea era simplă. Ioan Pascu - depresie ușoară. Am înțeles că era vorba de un atac de panică. Stătea la curte, m-a întâmpinat fosta soție”, a spus doctorița.

„Când am ajuns acolo era în stare bună(...). Analizele erau bune. Nu l-am întrebat dacă avea probleme cardiace, pacienții îmi spun singuri”, a adăugat ea.

„Nimic din ce s-a întâmplat acolo nu anunța ce s-a întâmplat după câteva ore”

„Gyuri Pascu avea puls 74, un puls foarte bun(...). Am conștiința curată. Am făcut ceea ce credeam eu(...). Nu am găsit nimic care să-mi inspire că ar fi fost altceva decât un om puțin obosit. Nu mi-a spus de problemele cardiace, nici de atacul cerebral”, a spus doctorița, luni, la Antena 3.

„I-am făcut un Diazepam pentru că nu se putea odihni, pentru atacul de panică i-am dat o rețetă”, a mai spus doctorița.

Doctorița: Nu am avut nicio abatere în toți anii de muncă

Întrebată dacă a fost audiată, doctorița a răspuns: „Am fost audiată de către procuror. În fața organelor competente pot spune tot ce s-a întâmplat”.

Am făcut tot ce am crezut că este necesar, din informațiile avute și simptomele pacientului. Același lucru l-aș face și astăzi”, a conchis ea.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Sinteza Zilei

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close