Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dorian Popa și Mamișor, la Sinteza Zilei de 8 martie: "Trei fundamente cu care am crescut au fost școală, bătaie, libertate"

Dorian Popa și Mamișor, la Sinteza Zilei de 8 martie: "Trei fundamente cu care am crescut au fost școală, bătaie, libertate"

Dorian Popa și mama să au fost invitații lui Mihai Gâdea la emisiunea Sinteză Zilei de Ziua Internațională a Femeii. "Mamișor", așa cum o știe o țară întreagă, spune că este o mama cool și că a fost binecuvântată cu doi copii care i-au fost alături în cele mai grele perioade.

Dorian Popa și Mamișor, la Sinteza Zilei de 8 martie: "Trei fundamente cu care am crescut au fost școală, bătaie, libertate"
de Mia Lungu    |    08 Mar 2021   •   23:40

"Am avut la un moment dat o perioadă grea în care eram la un pas să cedez. Ciprian era plecat în Germania, și dumnealui(n.r. Dorian) a fost cel care m-a ambiționat. ", a povestit mama lui Dorian Popa.

Întrebați care au fost cele trei fundamente pe care Dorian să construiască lucruri frumoase în viață, cei doi au avut răspunsuri ușor diferite:

"Onestitate, coectitudine și învățat", a spus Mamișor. "Școală, bătaie, libertate.", a fost răspunsul lui Dorian.

"Eu am fost severă cu ei. Pentru că erau doi băieți. În primii ani, întâi se încaieră. Trebuie să recunoască, în momentul în care au intrat la liceu am zis "La vitta e bella." 

Dorian Popa, despre mama lui: Nu am cum să îi spun mai mult decât că o iubesc. Cred că înseamnă 70% din cât însemn eu astăzi

Întrebată care a fost cea mai mare tâmpenie pe care a făcut-o Dorian când era mic, această a povestit cum frații au încercat să se dea cu leagănul peste cap iar în urmă ispravei, Dorian a ajuns acasă cu mâna ruptă.

Dorian a punctat și el cea mai mare tâmpenie pe care a făcut-o Mamișor în calitate de părinte: M-a pierdut pe plajă la mare când aveam 3 ani.

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close