Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Dr. Monica Pop, despre dispecerul de la 112 din Galaţi care a tratat cu dispreţ un apel de ajutor: "Dacă are conștiință să meargă să-şi depună singură demisia"

Dr. Monica Pop, despre dispecerul de la 112 din Galaţi care a tratat cu dispreţ un apel de ajutor: "Dacă are conștiință să meargă să-şi depună singură demisia"

Medicul Monica Pop a comentat la Sinteza Zilei, modul scandalos în care un dispecer 112 din Galaţi a răspuns unei mame care a reclamat dispariția fiicei sale: ”Nu o caută nimeni!”

Dr. Monica Pop, despre dispecerul de la 112 din Galaţi care a tratat cu dispreţ un apel de ajutor: "Dacă are conștiință să meargă să-şi depună singură demisia"
Sursa foto: Monica Pop/Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Iul 2021   •   22:54

Medicul Monica Pop s-a declarat dezamăgită şi revoltată de atitudinea dispecerului de la 112 din Galați şi a catalogat gestul său ca fiind inuman.

„Este foarte greu de caracterizat așa ceva. Problema este că oamenii sunt foarte a căzuți moral în țara asta și cred că nu le mai pasă. Asta și demonstrează (n.r dispecerul 112) că nu le mai pasă și nu îi interesează.

Doamna de la 112 nu o fi avut copii? Trebuia să sară şi să încerce măcar nu să bagatelizeze aşa.

Cazul de la Caracal nu trebuie să se mai repete

Trebuie foarte serios selectat personalul care lucrează în asemenea locuri pentru că altfel nu se rezolvă nimic.

Au murit fetele alea de la Caracal, sau aşa se bănuiește, pentru că o astfel de persoană nu s-a descurcat și nu a știut să rezolve problema să trimită un echipaj acolo cum ar fi trebuit. Nu trebuie să se mai întâmple niciodată aşa ceva.

Dacă are conștiința să meargă să-şi depună singură demisia

Această doamnă merită pedepsită drastic, iar dacă are puțină conștiință să se ducă singură să își depună demisia. Să plece de acolo și să meargă să lucreze într-un loc unde nu e cu oameni, că așa ceva nu se poate", a spus medicul Monica Pop la Sinteza Zilei de la Antena 3.

 

 

×
Parteneri
Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile
x close