Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Experţii: Rapoartele DNA sunt inacceptabile

Experţii: Rapoartele DNA sunt inacceptabile

Experţii: Rapoartele DNA sunt inacceptabile
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Feb 2017   •   23:27

Ana Maria Roman a prezentat în emisiunea Sinteza Zilei, nereguli care se găsesc în dosarele ANRP care au ajuns în instanţă, dosare întocmite de DNA în care se găsesc nereguli.

Există un scandal în dosarul Alinei Bica, ANRP1, în care un expert s-a deplasat pe terenul vizat de ancheta penală pentru a face expertiză. La această expertiză s-a deplasat şi specialistul DNA, care a început să dea indicaţii, să facă presiuni, ca cele notate să fie altele.

Dar de unde această agitaţie ca specialiştii DNA să meargă pe teren, în timp ce expertizele se fac pe baza raportului DNA? Fiindcă aceste rapoarte ale specialiştilor sunt contrazise în instanţă. Şi avem şi dosarul ANRP2 în care au fost trimişi în judecată Zaarour Ingrid, fost preşedinte ANRP, Baciu Remus Virgil, fost vicepreşedinte ANRP şi membrii comisiei: Horia Georgescu şi Marko Attila.

S-au făcut două expertize până acum. A fost evaluat de comisie la 21 de milioane de euro şi de DNA la 9 milioane de euro. Urmează expertiza din instanţă, care arată că informaţiile plasează valoarea proprietăţii între 20 de milioane şi 23 de milioane de euro, ceea ce arată că raportul DNA nu este corect.

 

 

×
Subiecte în articol: ana maria roman DNA ANRP Sinteza Zilei
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close