Antena 3 Emisiuni Sinteza zilei O fiică îşi preia mama de la morgă dezbrăcată, băgată într-un sac și aruncată într-un sicriu: "Aşa o să ajungem toţi. Nu a avut COVID, au scris după aceea cu pixul că are"

O fiică îşi preia mama de la morgă dezbrăcată, băgată într-un sac și aruncată într-un sicriu: "Aşa o să ajungem toţi. Nu a avut COVID, au scris după aceea cu pixul că are"

de Claudia Popovici    |    08 Apr 2021   •   21:44
O fiică îşi preia mama de la morgă dezbrăcată, băgată într-un sac și aruncată într-un sicriu: "Aşa o să ajungem toţi. Nu a avut COVID, au scris după aceea cu pixul că are"

Fiica unei femei din Târgovişte a filmat momentul în care mama ei a fost băgată în mai mulţi saci negri, dezbrăcată şi pusă într-un sicriu pe jos, chiar dacă iniţial i s-a comunicat că nu era infectată cu COVID-19. Atenţie, urmează imagini cu puternic impact emoţional!

Femeia cere disperată să îi se spună de ce mama ei nu poate fi înmormântată creștinește. Potrivit acesteia, cei de la DSP ar fi scris undeva pe o hârtie că de fapt mama ei ar avea COVID-19. Îndoită de acest diagnostic fiica femei începe şi filmează momentul în care corpul neînsufleţit al părintelui ei, care este băgat în mai mulţi saci negri dezbrăcată, este pusă într-un sicriu cu hainele pe piept.

„Oameni buni nu o lasă în Biserică! Cu ce a greșit?

„Nu ne lăsați o îmbrăcăm, să o ducem la biserică creștinește. Cu poliția ( cei de la pompele funebre au semnat un act că vor duce sicriul direct la cimitir) o ducem la groapă. Uitați, cum l-a îmbrăcat să își recunoască mama. Dacă ar fi avut COVID-19 îl îmbrăca așa" se întreabă îndurerată femeia.

„Unde trăim? Unde e religia noastră?”

Distribuiți lume bună, să vadă, că o să ajungem toţi să ne bage așa. Dezbrăcată în sac o bagă. Uitați câtă lume este aici, toată lumea așteaptă să își ia morții în sac fără haine, fără nimic.

„O traumă pentru noi! A luat coșciugul, nu mă lasă să intru”

O traumă pentru noi! A luat coșciugul, nu o îmbracă nu mă lasă să intru. Aș fi intrat să vedeți în ce hal o bagă. Unde trăim? Unde e religia noastră?

Noi avem scris negativ că nu a avut COVID și a scris după aceea cu pixul. Nu vrea să o ducă în biserică oameni buni, nu o lasă în biserică! Cu ce a greșit? Când noi avem scris negativ că nu a avut COVID și a scris după aceea jos pe o hârtiuță cu pixul din mână.

Un om care a avut o funcție, un om cu onoare în orașul Târgoviște, uitați cum i-a băgat hainele peste ea. O pune ca spânzurații", strigă femeia in lacrimi.

Atenţie, urmează imagini cu puternic impact emoţional!

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

x close