Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Fundația ”Mereu Aproape” îl ajută pe Emanuel, eroul de șase ani care și-a salvat surorile din flăcări

Fundația ”Mereu Aproape” îl ajută pe Emanuel, eroul de șase ani care și-a salvat surorile din flăcări

Fundația ”Mereu Aproape” îl ajută pe Emanuel, eroul de șase ani care și-a salvat surorile din flăcări
06 Dec 2016   •   23:14

La numai șase ani, un băiețel dintr-o localitate vasluiană și-a salvat surorile, una de trei luni și cealaltă de 1 an, din flăcări, după ce casa bunicilor a luat foc.

Părinții copiilor din comuna Vutcani sunt plecați la muncă în străinătate, iar cei mici au rămas în grija bunicilor. Aceștia din urmă erau plecați de acasă, când casa a fost cuprinsă de foc.

Copilul cel mare a fost un adevărat erou și și-a salvat surioarele mai mici.

Din casa lor au rămas doar ruine fumegânde. A ars tot, mobilă, acte și puținii bani pe care îi strânseseră bunicii. Iar Emi nu vrea decât o casă și hăinuțe pentru surorile sale.

Fundația ”Mereu Aproape” l-a ajutat pe Emanuel să primească tot ce își dorește. A primit cadouri de la Moș Nicolae, va primi cadouri și de la Moș Crăciun.

”Lucrurile s-au așezat. Acolo este o primăriță, femeia este extrem de destoinică. Nici nu a vrut să apară la televizor. La Fundația ”Mereu Aproape” a fost obiectiv zero, profesorul Dan Voiculescu ne-a rugat să facem totul pentru Emanuel. Pornisem motoarele și totul s-a așezat într-un mod incredibil. Emanuel își dorea dulciuri, au venit și astea. Până seara am plecat la drum, am strâns aproape toată suma pentru casă, mâine perfectăm actele pentu casă. Gigi Becali a anunțat că ajută și el” a spus Alessandra Stoicescu, președintele Fundației ”Mereu Aproape”.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close