Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Gică Popescu, după meciul de pe Arena Naţională: Ceea ce am făcut noi pentru fotbalul românesc nu poate fi schimbat cu un loc în tribună

Gică Popescu, după meciul de pe Arena Naţională: Ceea ce am făcut noi pentru fotbalul românesc nu poate fi schimbat cu un loc în tribună

Gică Popescu, fostul căpitan al echipei naţionale, a povestit la "Sinteza Zilei" ce s-a întâmplat, de fapt, la meciul Austria-Macedonia de Nord din cadrul Campionatului European 2020, acolo unde Federația Română de Fotbal a decis să-i trimită pe componenții Generației de Aur la Tribuna 2 a stadionului Arena Națională.

Gică Popescu, după meciul de pe Arena Naţională: Ceea ce am făcut noi pentru fotbalul românesc nu poate fi schimbat cu un loc în tribună
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Iun 2021   •   21:41

Gică Popescu a precizat că nu s-a simțit umilit de situaţie, ba mai mult acest lucru i-a arătat cât de mult sunt iubiți de către suporteri. El a mărturisit că s-a bucurat că a fost în mijlocul oamenilor şi că a avut parte de momente hazli pe care poate le-ar fi ratat daca FRF i-ar fi alocat tribuna VIP.

„Acum câteva zile am fost sunat de către domnul managerul de proiect din partea Federației Române de Fotbal pentru 2020 spunându-mi că are un bilet pentru mine, eu fiind pe lista domniei sale.

L-am întrebat și de Gică Hagi care era pe lista președintelui Federației de Fotbal. Am trimis pe cineva la federație după cele două bilete și am văzut că locurile erau mai puțin bune decât cele pe care le cumpărasem eu cu câteva zile înainte, din cota de bilete care a revenit Guvernului României eu ocupându-mă în ultimii trei ani jumate de organizarea Campionatului European Euro 2020. Atunci eu şi Gică am decis să mergem pe biletele pe care le-am luat la tribuna a doua.

Biletele lor erau undeva lateral, un sector mai în dreapta, biletele pe care le-am cumpărat erau chiar pe mijloc la tribuna a doua. Deci, în momentul în care ne-am dus către stadion știam unde o să stăm.

Mă bucur enorm că am fost la tribuna a doua pentru că a fost una dintre cele mai frumoase seri pe care am petrecut-o pe stadion.

Am râs, ne-am adus aminte de meciurile pe care le-am jucat la Campionatul European, am făcut poze cu oamenii, ne-am îmbrățișat cu macedonenii, deci a fost o seară în care noi ne-am simțit extraordinar",  a spus Gică Popescu.

Nu consider că am fost umiliți

„Nu consider că am fost umiliți. Am stat printre oameni, printre suporteri  Noi vom fi toată viața în zona VIP a istoriei fotbalului românesc, asta nu ne poate lua nimeni, acolo o să rămânem, este munca noastră, sunt rezultatele pe care le-am avut și asta nu poate să le ia nimeni.

Faptul că am stat la tribuna a doua a fost extraordinar! A fost una dintre cele mai frumoase seri pe care noi le-am petrecut pe terenul de fotbal. 

Nu ține de locurile unde am stat noi. Suntem aceiași și la tribuna a doua și în spatele porții și la vestiar și dacă ne uităm din wc la meci aceiași suntem. Locul nostru în istorie nu ni-l va lua nimeni niciodată", a spus Gică Popescu la "Sinteza Zilei".

×
Subiecte în articol: Gica Popescu
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close