Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Interviu exclusiv cu Alexandru Arşinel: "Am o formă ușoară spre medie şi abia aştept să mă fac bine"

Interviu exclusiv cu Alexandru Arşinel: "Am o formă ușoară spre medie şi abia aştept să mă fac bine"

În ediţia de marţi seara a emisiunii "Sinteza Zilei", Mihai Gâdea a prezentat un interviu cu actorul Alexandru Arşinel care a povestit cum se simte, după ce a fost infectat cu COVID-19 la două luni de la vaccin.

Interviu exclusiv cu Alexandru Arşinel: "Am o formă ușoară spre medie şi abia aştept să mă fac bine"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    20 Apr 2021   •   21:13

Actorul Alexandru Arşinel s-a vaccinat anti-COVID-19 în urmă cu două luni. În luna ianuarie, actorul a făcut prima doză de vaccin, iar la sfârșitul lunii martie a primit rapelul. Directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București s-a imunizat cu serul de la Pfizer.

În vârstă de 81 de ani, actorul a povestit pentru Antena 3 cum se simte.

„La asemenea vești mai toți suntem îngrijorați pentru că știm încotro duce această pandemie, această nenorocire. Din fericire, am făcut vaccinurile respective ceea ce asigură o oarecare liniște, ca să zic așa. Bănuiesc unde m-am infectat, dar nu ştiu. Am o formă ușoară spre medie şi abia aștept să mă fac bine", a spus Alexandru Arşinel.

Alexandru Arșinel suferă și de alte afecțiuni

Pe lângă infectarea cu SARS-CoV-2, din păcate, actorul suferă și de alte afecțiuni, iar printre ele se numără și diabetul.

În 2013, Arșinel a fost supus unui transplant de rinichi. La acel moment, intervenția a fost una controversată, mai ales când s-a aflat că actorul a primit transplantul chiar în ziua în care s-a înscris pe lista de așteptare. 
Totodată, în 2017, actorul a fost supus unei intervenții la inimă, moment în care i-a fost montat un stent. 

×
Subiecte în articol: Alexandru Arsinel COVID-19 Sinteza Zilei
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close