Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Investiții uriașe în spitale ce stau închise. Cum arată unitățile medicale care ar putea salva românii

Investiții uriașe în spitale ce stau închise. Cum arată unitățile medicale care ar putea salva românii

Mihai Gâdea a prezentat, joi seara, situația spitalelor închise din România. Este vorba despre unități medicale noi, care ar putea să salveze vieți, dar stau cu lacătul la ușă.

Investiții uriașe în spitale ce stau închise. Cum arată unitățile medicale care ar putea salva românii
de Georgiana Adam    |    15 Apr 2021   •   23:06

În plină criză, un spital noua este nefolosit. Cele de la Lețcani și Bacău, spre exemplu, stau cu lacătul la ușă, iar cel de la Pipera a fost închis de Nicușor Dan în luna ianuarie a acestui an.

Spitalul de la Botoșani ar putea oferi 80 de paturi conectate la oxigen pentru bolnavii de COVID-19. Investiția a costat 15 milioane, iar Compania Națională de Investiții să vina pe Primărie. Primăria pe constructor. Spitalul din Botoșani este închis de un.

Totodată, Mihai Gâdea a reamintit că investiția pentru spitalul modular de la Lețcani a fost de 14 milioane, iar spitalul din Fălticeni este gata din 2018.

Mihai Gâdea a reamintit și de spitalul modular de la Pipera, realizat în mandatul Gabrielei Firea. Spitalul modular de la Pipera a costat două milioane de euro, iar în prezent este închis.

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea spitale
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close