Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei La mulţi ani, Alexandra Nechita! Povestea de succes a artistei care a cucerit America - VIDEO

La mulţi ani, Alexandra Nechita! Povestea de succes a artistei care a cucerit America - VIDEO

La mulţi ani, Alexandra Nechita! Povestea de succes a artistei care a cucerit America - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
27 Aug 2019   •   00:08

Mihai Gâdea a prezentat în cadrul emisiunii ''Sinteza Zilei'' povestea de succes a Alexandrei Nechita, artista care este cunoscută în întreaga lume ca ''micuţa Picasso''.

Alexandra Nechita a fost onorată de către oraşul Beverly Hills, în care artista româncă este stabilită de la vârsta de doi ani. O lucrare semnată de ea va fi expusă permanent în faţa primăriei faimosului oraş californian.

În schimbul iubirii pe care o transmite prin artă, Alexandra Nechita a primit cel mai frumos cadou de ziua ei. O recunoaştere publică a talentului ei, în ţara care a adoptat-o şi a numit-o ''micuţa Picasso''.

Lucrările ei au fost asemănate de critici cu picturile lui Picasso, iar Alexandra a devenit copilul răsfăţat al Americii, acolo unde părinţii ei s-au refugiat în timpul regimului comunist din România.

Luna trecută, Alexandra Nechita s-a întors în România şi vrea să îşi deschidă un atelier în Bucureşti şi să ofere Capitalei o lucrare din bronz, asemănătoare cu cea expusă în Beverlly Hills.

×
Subiecte în articol: America statuie bronz Sinteza Zilei
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close