Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Lia Olguța Vasilescu, despre situația gunoaielor din Sectorul 1: "Se puteau găsi alte soluții. Este o rușine"

Lia Olguța Vasilescu, despre situația gunoaielor din Sectorul 1: "Se puteau găsi alte soluții. Este o rușine"

Lia Olguța Vasilescu a comentat la Sinteza zilei situația gunoaielor din Sectorul 1. Primarul Craiovei este de părere că problemele trebuie să se rezolve în justiție, fără să fie afectați cetățenii, iar ceea ce se întâmplă în prezent în București este o rușine.

Lia Olguța Vasilescu, despre situația gunoaielor din Sectorul 1: "Se puteau găsi alte soluții. Este o rușine"
de Maria Zărnescu    |    09 Iun 2021   •   22:13

Primarul Craiovei a precizat că s-a confruntat, acum câțiva ani, cu o situație similară. La acel moment, atât ea cât și patronul firmei de salubritate au decis să rezolve problemele în justiție, fără a afecta viața cetățenilor.

"Cred că ar fi trebuit să facă orice, ca primar, să nu ajungă în această situație. M-am confruntat și eu cu o situație de genul asta, dar doar o zi, în urmă cu câțiva ani, când nu mai voiau să ne primească gunoiul la groapă din cauza unor conflicte pe care le aveam pe tarif, dar am discutat cu patronul firmei respective și am reușit să ne punem de acord ca dacă avem ceva de clarificat să clarificăm în justiție, în niciun caz să îi facem pe cetățeni să sufere", a explicat edilul, la Antena 3.

Referitor la situația din Sectorul 1, primarul Craiovei este de părere că s-ar fi putut ajunge la un acord, fără să fie afectată viața cetățenilor.

"Cred că se puteau găsi alte soluții, în niciun caz să ajungă în situația aceasta. Este o situație critică pentru București. Nici nu vreau să mă gândesc cum se simte ea ca primar să meargă prin București și să vadă peste tot sacii de gunoaie, șobolani, gunoaie și așa mai departe. Este o rușine ce se întâmplă în București, din păcate", a precizat primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, la Sinteza Zilei.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close