Antena 3 Emisiuni Sinteza zilei Loredana Groza a vorbit la Sinteza Zilei despre controversele stârnite de noua melodie cântată cu manelisti: "Nu regret deloc"

Loredana Groza a vorbit la Sinteza Zilei despre controversele stârnite de noua melodie cântată cu manelisti: "Nu regret deloc"

de Georgiana Adam    |    28 Apr 2021   •   22:36
Loredana Groza a vorbit la Sinteza Zilei despre controversele stârnite de noua melodie cântată cu manelisti: "Nu regret deloc"
Sursa foto: Antena 3

Cântăreața Loredana Groza a fost invitata lui Mihai Gâdea la emisiunea Sinteza Zilei, de miercuri seara, de la Antena 3. Aceasta a vorbit despre valul de critici și controverse stârnite de melodia sa, cântată împreună cu maneliști celebri.

"În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre. E un moment istoric în muzică românească și pentru mine, de ce nu.", spune Loredana. 

"Mă simt blagoslovită. Și această dragoste și susținere pe mine mă hrănește cel mai mult și îmi dă aripi. Mă face să fiu fericită.

Ca să fiu sinceră nu m-a deranjat nimic. Am citit, nu demult, un comentariu al lui Woody Allen, care spunea că nu îl interesează nici mesajele pozitive, nici cele negative. Nu pot să fiu ipocrită să spun că nu mă interesează mesajele pozitive. Dar încerc să fiu echidistantă, să mă păstrez la mijloc și să nu îmi consum energie cu lucruri care, cumva, sunt firești să se întâmple. Întotdeauna când e un plus, vine și un minus." a mai spus artista.

"Dacă ascultați ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat"

"Când e ceva care iese din tipare, care poate șoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Oamenii se obișnuiesc până la urmă.

Aici e o problema și de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta. Dar foate mulți nu au de unde să știe că eu de foarte mult timp fac asta.

E un nou gen de fapt. Nu este manea. Și dacă ascultați ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite șabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare.

Ei n-au știut că o să fiu pe acest cântec. Decât la filmare au aflat. În afară de Florin Salam care știa, ceilalți n-au știut. A fost foarte mare veselie la filmări. Sunt niște gentlemani, niște oameni dichisiți care au venit aranjați. Așa sunt toți lăutarii, care sunt priviți de multă lume că și cum sunt veniți dintr-o subcultură.

Viitorul acestei lumi stă în oameni care pot creea. Care o pot face mai bună. Și nu în cei care sunt retrograzi, care încearcă să se folosească de forța inerției. Nu regret deloc că am făcut videoclipul."

×
Subiecte în articol: Loredana Groza Sinteza Zilei manelişti

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

x close