Antena 3 Emisiuni Sinteza zilei Loredana Groza: "Nu am luat niciun leu vreodată de la statul român. Muncesc de la 14 ani"

Loredana Groza: "Nu am luat niciun leu vreodată de la statul român. Muncesc de la 14 ani"

de Claudia Popovici    |    28 Apr 2021   •   23:08
Loredana Groza: "Nu am luat niciun leu vreodată de la statul român. Muncesc de la 14 ani"

Loredana Groza a vorbit în emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3, despre pandemia COVID-19 şi cum a ales să trăiască această situație care a ambiționat-o să se reinventeze şi să îşi hrănească spiritul.

Loredana Groza a vorbit despre valul de critici și controverse stârnite noul ei proiect cu maneliști celebri. Ea a subliniat faptul că acesta melodie a inventat, de fapt, un nou trend, un happy-tone.

„Viitorul acestei lumi stă în oameni care pot creea. Care o pot face mai bună. Și nu în cei care sunt retrograzi, care încearcă să se folosească de forța inerției. Nu regret deloc că am făcut videoclipul", a spus Loredana Groza.

Referitor la pandemie, Loredana a apreciat că pentru ea a fost un semn că trebuie dea o șansă acelor lucruri pentru care, înainte de pandemie, nu avea timp.

„Înainte de pandemie nu aveam mai mult de șapte zile la rând libere și atunci fugeam în Grecia sau unde îmi permiteam să vin, să mă întorc rapid, pentru că aveam tot timpul ceva de făcut.

Acum am zis că e un semn, că trebuie să fac niște lucruri și să îmi hrănesc spiritul și să mă bucur de momentele astea pe care trebuie să le iau pentru mod pozitiv.

Orice în viață trebuie să îl privești ca pe un mesaj pe pozitiv, să nu fi încrâncenat, să nu reacționezi, să nu încerci să dramatizezi lucrurile, și am plecat. Unde a fost mai mare nebunie, acolo m-am dus și eu. M-am dus în Mexic, Miami, Maldive şi o să mă mai duc.

Nu am luat niciun leu de la guvern, muncesc de la 14 ani

Nu am luat niciun leu de la guvern. Muncesc de la 14 ani. Am început să lucrez de foarte mică şi nu numai pentru mine ci şi pentru familia mea. Am peste 30 de persoane care lucrează pentru mine și pe care încerc să le protejez.

Chiar și în aceste vremuri grele nu am făcut rabat de la respectul meu pentru ei din punct de vedere material și din punct de vedere moral, pentru că suntem aici să ne ajutăm unii pe alții.

Cred că oamenii care sunt aproape de oameni, care sunt alături de tine, trebuie întotdeauna susținuți indiferent de situație", a spus Loredana Groza la Antena 3. 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

x close