Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Cum ne protejăm copiii de mâncarea otrăvită? Dezvăluiri și imagini șocante, la Sinteza zilei

Cum ne protejăm copiii de mâncarea otrăvită? Dezvăluiri și imagini șocante, la Sinteza zilei

Cum ne protejăm copiii de mâncarea otrăvită? Dezvăluiri și imagini șocante, la Sinteza zilei
Sursa foto: Foto: freeimages.com/ dimitris petridis
de S.T.    |    25 Aug 2016   •   22:30

„România e o țară de mâna a zecea. Suntem groapa de gunoi a Europei!”, spune Ministrul Agriculturii.

Tot Irimescu afirmă că avem pești cu viermi și produse toxice. Adevărul e cu mult mai dur.

Mihai Gâdea a făcut joi, la „Sinteza zilei”, dezvăluiri importante și a prezentat imagini șocante.

Românii sunt otrăviți cu alimente toxice!

Cum ne protejăm copiii de mâncarea otrăvită?

Documentarul TOXIC arată adevărul despre alimentația românilor și despre agricultura ce se practică la noi.

TOXIC este filmul documentar ce tratează în detaliu industria alimentară și explică felul în care mâncarea ajunge de la producător la dumneavoastră în farfurie. Este bazat pe ideile și studiile profesorului Gheorghe Mencinicopschi și este ecranizat de Andrei Sota.

Iată adevărata compoziție a alimentelor:

Dezvăluirile doctorului Stroescu despre otrava din magazine

Virgiliu Stroescu, doctor în medicină, endocrinolog și nutriționist: „Trebuie să avem principii foarte clare. Să scot ce nu e sănătos(...). Tot ce este viu e bun, toate plantele au vitamine. Ele iau minerale și apă din pământ, indiferent ce le dai. Tot ce este viu este perfect sănătos, indiferent ce punem în ele. Dacă un măr are gust bun, aspect bun și miros bun el e bun, indiferent de unde vine”

Cunoscută pentru sfaturile sale legate de sănătate, Carmen Brumă a declarat, la Antena 3, că e din ce în ce mai greu pentru un specialist, darămite pentru un om normal, să discearnă și să aleagă cea mai bună variantă de se alimenta.

„E greu să-ți dau seama unde e interes financiar, unde e lăcomie, unde e incompetență, unde e lipsă de informare. Trebuie să te bazezi pe simț și să mergi către alimentele care sunt cât mai aproape de starea lor naturală”, a opinat Carmen Avram.

Ministrul Agriculturii: Multe produse care ajung în România sunt nocive. Otrăvim populaţia

 

În România, intră zilnic 25 de tiruri cu pâine congelată din import, ceea ce înseamnă o cantitate de 875.000 de tone pe an, a declarat, recent, preşedintele Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaţilor, Nini Săpunaru.

Mâncarea din import ne costă 500 milioane euro lunar

 

Aproape 70% din mâncarea care se vinde în România provine din import. Nu mai avem capacitatea să producem suficientă hrană şi cumpărăm aproape tot. De la grâu şi porumb, la carne de porc şi pasăre. De la mere şi roşii, la ciocolată, bomboane şi pâine.

Românii cheltuie lunar pe mâncare 3,5 miliarde de lei, ceea ce înseamnă în jur de 780 milioane de euro, potrivit unei estimări realizate de Jurnalul Naţional.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close