Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Marea soprană Angela Gheorghiu interpretează imnul României, în ziua în care am intrat în Cartea Recordurilor cu cel mai mare drapel din lume

Marea soprană Angela Gheorghiu interpretează imnul României, în ziua în care am intrat în Cartea Recordurilor cu cel mai mare drapel din lume

de M.Z.    |    27 Mai 2013   •   21:31

Marea soprană Angela Gheorghiu a interpretat imnul de stat al României, în ziua în care am intrat în Cartea Recordurilor cu cel mai mare drapel din lume, realizat de Antena 3.

 
Intonarea imnului de stat al României de către Angela Gheorghiu a fost prezentată în ediţia de luni a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3.


 
România are cel mai mare drapel din lume. Antena 3 a înscris tricolorul României în GUINNESS WORLD RECORDS™. "Avem un nou record mondial. Felicitări România! Felicitări Antena 3!" a declarat reprezentantul GUINNESS WORLD RECORDS™, Jack Brockbank.

Steagul a fost desfăşurat pe Aerodromul Clinceni şi a fost omologat în GUINNESS WORLD RECORDS™. 

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Rompetrol, Novensys, FabricadeSteaguri.eu, Aeroclubul României, Ministerul Apărării Naţionale, Dinner in the sky, Asociația Dedeman şi Caroli.
 

×
Parteneri
Oraşul din România cu cele mai mici facturi la energie. Secretul preţurilor mici la încălzire
x close