Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Momentul în care Mihai Gâdea este scos din minți de "guru" din Ardeal: "Dvs. la psihiatru ați fost?"

Momentul în care Mihai Gâdea este scos din minți de "guru" din Ardeal: "Dvs. la psihiatru ați fost?"

Deși acuzațiile la adresa sa sunt multe și extrem de grave, Vasile Ardelean Fărcaș, zis Adi de la Brad, s-a eschivat cât a putut de mult în timpul interviului pe care i l-a acordat lui Mihai Gâdea, la "Sinteza zilei'.

Momentul în care Mihai Gâdea este scos din minți de "guru" din Ardeal: "Dvs. la psihiatru ați fost?"
de Gabriel Dano    |    02 Iun 2022   •   23:06

Pus să comenteze declarațiile incriminatoare făcute de fostele sale adepte în exclusivitate la Antena 3, Adi de la Brad fie a negat totul, fie a preferat să spună că este o anchetă în derulare și că din această cauză nu poate să facă lumină în privința celor afirmate de femeile care îl acuză. 

Mihai Gâdea: Sunteți acuzat din punct de vedere legal de niște lucruri foarte grave cum ar fi, de exemplu, hărțuire, cum ar fi , de exemplu, viol, cum am auzit mai devreme. Cum răspundeți acestor acuze foarte grave?

Adi de la Brad: Dragul meu Mihai, deoarece eu sunt într-un proces cu Cristina îmi permiteți să nu dezbat aceste lucruri.

Mihai Gâdea: Atunci o să vă întreb altfel: Cine vă credeți dvs. să le cereți unor femei care erau într-o relație, care erau căsătorite sau într-o relație cu un bărbat să se culce cu dvs.? Cine vă credeți dvs. să spuneți că trebuie să facă copii cu dvs.? Sunt în acel centru cel puțin 7 femei diferite care au avut copii cu dvs. - de ce asta?

Adi de la Brad: Domnul meu dragă, la fel vă spun - întrebați-le pe ele dacă e așa.

Mihai Gâdea: Păi, cum să le întreb pe ele dacă e așa, când dvs. mi-ați spus mai devreme că aveți 7 copii cu femei diferite?

Adi de la Brad: Da, dar ele au fost de acord să avem copii împreună.

Mihai Gâdea: Eu vă întreb pe dvs. cine vă credeți ca să faceți copii cu femei diferite, mai ales că ele sunt într-o relație sau într-o căsătorie? De ce? Vă credeți Dumnezeu pe Pământ sau cine?

Adi de la Brad: Dragul meu, femeile cu care eu am copil nu au fost în altă relație...

Mihai Gâdea: Cristina era în altă relație - o spune foarte clar.

Adi de la Brad: Acolo, deoarece există un proces, nu pot să discut despre lucrul ăsta.

Mihai Gâdea: De ce nu lăsați copiii la școală?

Adi de la Brad: S-o întrebați pe Cristina, că ea a fost cu ideea.

Mihai Gâdea: Atunci o întrebăm pe Cristina și pe dvs. nu vă mai întrebăm nimic, pentru că aveți de dat niște răspunsuri la Poliție. (...). Mie mi se pare extrem de grav ceea ce noi descoperim acolo, nouă ni se pare extrem de grav faptul că sunt niște oameni care se lasă duși în eroare de niște lucruri pe care dvs. le spuneți. Dvs. făceați copii cu femei care erau într-o altă relație, iar tații respectivi nu aveau voie să atingă copilul până la doi ani de zile că le strică karma. Dvs. la psihiatru ați fost?

Ce a răspuns Adi de la Brad, vedeți în materialul următor:

Guru de la Brad, pe numele lui adevărat Adrian Ardelean Fărcaș, eliberat din arest

Guru din Apuseni scapă de arest în urma contestaţiei depuse şi va fi cercetat în următoarele 60 de zile sub control judiciar.

Cunoscut ca un lider al unei comunități spirituale din Munții Apuseni, el a fost arestat de curând.

Bărbatul este cunoscut că "Adi de la Brad" și a înființat în urmă cu mulţi ani comunitatea numită "Copiii Soarelui".

Polițiștii îl bănuiesc pe liderul comunității de mai multe infracțiuni, printre care şantaj, viol şi hărțuire sexuală.

Polițiștii s-au sesizat, în urmă cu o lună, după ce au apărut mai multe informații că în comunitate se întâmplă lucruri ciudate. Este vorba de infracțiuni prin care persoanele care ajung acolo ar fi private de libertate, iar femeile sunt hărțuite sexual.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Adi de la Brad Mihai Gâdea
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close