Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mircea Badea, despre decesul lui Florin Condurăţeanu: Sunt în stare de şoc. Pentru mine părea nemuritor

Mircea Badea, despre decesul lui Florin Condurăţeanu: Sunt în stare de şoc. Pentru mine părea nemuritor

Vestea tragică a morţii jurnalistului Florin Condurăţeanu a îndoliat toată mass-media. Mircea Badea s-a declarat şocat în primul rând pentru că, spune el, maestrul era perceput ca fiind nemuritor.

Mircea Badea, despre decesul lui Florin Condurăţeanu: Sunt în stare de şoc. Pentru mine părea nemuritor
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iun 2021   •   21:46

Florin Condurățeanu, unul dintre cei mai îndrăgiţi jurnalişti din România, a murit luni, în urma unui stop cardio-respirator. Anunţul trist a fost făcut în urmă cu puţin timp, de Mihai Gâdea, la Antena 3.

Vestea tragică a îndurerat pe toată lumea. Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei" s-a declarat şocat şi a găsit cu greu cuvintele pentru a exprima ce impact a avut maestrul asupra sa.

„Eu sunt în stare de şoc. Am intrat în casă, am dat drumul la televizor și am citit burtiera acum. Acum douăsprezece minute am aflat și practic mi-a căzut capul.

Eu îl percepeam pe Țuțu (n.r Florin Condurăţeanu) ca nefiind om nemuritor. Era exact cum a spus și Adrian Ursu, era un iubitor de oameni de cuvinte, inclusiv de țară. Era cel mai mare iubitor pe care l-am cunoscut. Poate că de asta la un moment dat inima sa nu a rezistat. Cât de mare poate fi?

Mircea Badea: "Era unic. Nu l-am perceput niciodată ca fiind muritor”

Eu am vorbit cred, în urmă 10 zile cu el. Am cerut un sfat pentru că era foarte priceput, e un fel de a spune, acum că sunt în stare de şoc. Am cerut un sfat medical pentru a salva pe cineva. Florin Condurățeanu a fost un mare intelectual şi nu l-am perceput niciodată ca fiind muritor. Avea atâtea caracteristici unice aparte, era cu totul şi cu totul altceva. Era un spectacol", a spus Mircea Badea la Sinteza Zilei.

×
Subiecte în articol: Florin Condurățeanu
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close