Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mircea Badea: "Nimeni nu mai e interesat de COVID. Fiecare om este responsabil pentru viaţa lui"

Mircea Badea: "Nimeni nu mai e interesat de COVID. Fiecare om este responsabil pentru viaţa lui"

În ediția de miercuri seara a emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, s-au analizat părerile pro şi contra privind certificatul verde. În acest context, Mircea Badea a venit cu o serie de răspunsuri şi clarificări.

Mircea Badea: "Nimeni nu mai e interesat de COVID. Fiecare om este responsabil pentru viaţa lui"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Dec 2021   •   13:30

„1. Nu mă interesează cine se vaccinează şi cine nu se vaccinează. Absolut deloc. Şi cred că în acest moment, în afară de nişte anxioși, aştia panicați de viaţă care nu pot suporta o minimă rigoare sau doză de disconfort, în rest, nu mai interesează pe nimeni COVID-ul dintr-un motiv foarte simplu.

Dacă m-am vaccinat, m-am vaccinat ca să transform COVID-ul într-o simplă răceală, dacă nu m-am vaccinat oricum nu îmi e frică de COVID. Deci nu văd unde este atâta dezbatere mondială. 

2. Nu moare nimeni din cauza nimănui. Toată lumea moare din cauza lor. Adică fiecare moare din cauza lui. Că spune Dana Budeanu, nu ştiu, habar nu am ce spune, asta nu înseamnă că mă obligă Dana Budeanu să mă vaccinez.

„Nimeni nu este responsabil pentru viaţa mea"

Eu îmi fac propriile alegeri. Dacă eu aleg să o cred pe doamna Şoşoacă de exemplu este alegerea mea. Ca atare, fiecare om este responsabil pentru viaţa lui. Nimeni nu este responsabil pentru viaţa mea. Eu sunt responsabil pentru viaţa mea.

Unii spun că pământul e plat. Treaba lor! Eu nu cred că Pământul e plat. Unii cred că e plat. Acum putem să continuăm viaţa unii crezând că Pământul e plat, unii crezând că nu e plat?

„Fiecare reacţionează după propriul cap. De aia suntem majori"

Unii care au intrat ieri în Parlament, de exemplu, spuneau că Xamolxe este profesorul Europei. E o idee. Eu nu o împărtășesc. E ok. Fiecare reacţionează după propriul cap. De aia suntem majori, era să zic şi vaccinaţi. Fiecare îşi asumă propriile decizii", a spus Mircea Badea, miercuri seara, în pasa de la Sinteza Zilei.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close