Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mircea Badea, o nouă pățanie cu Poliția. Cum s-a "răzbunat" polițistul după ce Mircea a lăsat geamul jos foarte puțin

Mircea Badea, o nouă pățanie cu Poliția. Cum s-a "răzbunat" polițistul după ce Mircea a lăsat geamul jos foarte puțin

Mircea Badea a întârziat miercuri seară la pasa cu Sinteza zilei. A explicat însă motivul în direct: a fost oprit la un filtru organizat de polițiști în apropiere de sediul Antena 3. Iar totul a durat mai mult decât a ar fi crezut.

Mircea Badea, o nouă pățanie cu Poliția. Cum s-a "răzbunat" polițistul după ce Mircea a lăsat geamul jos foarte puțin
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    04 Noi 2021   •   00:08

"Deci, mă oprește Poliția, vine un domn, era un mare filtru. Vine și zice: 'actele'. Îi dau actele - tare asta cu actele întotdeauna - îi dau actele, se uită în ele să vadă permisul, am asigurare, am ITP... După aia stă așa un pic și zice: 'Domnu' Badea, ați consumat băuturi alcoolice?'.

Și știi că eu nu vorbesc cu ei niciodată, eu nici nu mă uit la polițist. Le dau geamul atât.. Am o adâncă considerație pentru activitatea lor, pentru că e utilă. Și zice: 'Ați băut?' 'Nu', am spus eu destul de amărât. Mi-a stat atât să le zic că vin de la Pianul de Jos, de la golf, stați liniștiți, relaxați-vă, pe loc repaus.

Și zice: 'Atunci să facem testul cu etilotestul'. Așa că am mai stat. Până s-a dus, până a venit cu etilotestul, până am suflat. Desigur, rezultatul a fost zero, că eu nu sunt Cîțu, dar am pierdut practic ceva timp. Foarte util, foarte tare, cred că e foarte bine și 'bravo'", a spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close