Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Mircea Badea, despre organizarea vaccinării la Piața Obor din București: ”Ăla e focar de infecție”

Mircea Badea, despre organizarea vaccinării la Piața Obor din București: ”Ăla e focar de infecție”

Mircea Badea a comentat în această seară, în timpul pasei cu Mihai Gâdea, imaginile surprinse astăzi la un centru de vaccinare din Piața Obor, București.

Mircea Badea, despre organizarea vaccinării la Piața Obor din București: ”Ăla e focar de infecție”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Oct 2021   •   00:02

Mircea Badea a criticat modul în care autoritățile au organizat vaccinarea la acest centru. Persoanele care au venit să se imunizeze, în număr foarte mare, nu au respectat distanța de siguranță și au așteptat umăr la umăr.

„Am senzația că sunt perfect nebun pentru că e bine și cu strategiile și cum a pus problema domnul Cseke, dar Cseke o avea televizor? Că dacă avea și dădea drumul astăzi la orice televizor vedea cum se face vaccinarea în România. Ați văzut ce înghiorlăială? Ăla e focar de infecție, stimatule telespectator. La Untold nu era chiar așa. Felul în care se vaccinează lumea acum în România mi se pare odios.

Dacă tu îmi spui că ăsta nu e focar Covid, atunci degeaba a mai trecut un an jumate de pandemie. Asta e organizare de vaccinare? (...) Tu ești autoritățile și te duci la Bruxelles și invoci cutare, cutare și după faci asta?”, a spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea vaccinare București obor
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close