Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Monica Pop, despre invazia de şobolani din Capitală: "Trebuie prinşi și duşi primarului. Riscăm o nouă epidemie"

Monica Pop, despre invazia de şobolani din Capitală: "Trebuie prinşi și duşi primarului. Riscăm o nouă epidemie"

Medicul Monica Pop s-a declarat revoltată de situaţia din Capitală, acolo unde invazia de șobolani face ravagii şi unii dintre ei intra deja în casele oamenilor. Ea a venit cu o recomandare inedită. Persoanele care s-au trezit cu rozătoarele în casă să le prindă şi să le ducă primarului poate aşa se vor lua măsuri mai rapide pentru că riscăm o nouă epidemie.

Monica Pop, despre invazia de şobolani din Capitală: "Trebuie prinşi și duşi primarului. Riscăm o nouă epidemie"
de Claudia Popovici    |    24 Iun 2021   •   22:15

Medicul Monica Pop a subliniat că locuiește de peste 50 de ani în Bucureşti, dar mai rău ca acum nu a fost niciodată. Mai mult, ea trage un semnal de alarmă că în aceste zile caniculare se poate declanșa o nouă epidemie.

"Şobolanii sunt foarte periculoși! Dacă am terminat cu epidemia de coronavirus o să vină epidemia cu șobolani. Este nenorocire cu ei! Mai mult decât atâta patologia generată de mușcăturile lor este foarte ușor de contaminat. Ei se joacă cu focul! Nu mai vorbim de starea psihică a oamenilor.

Gândiţi-vă facă omul acela care a pățit așa ceva nu se mai vindecă cine știe câtă vreme. Este îngrozitor, este în stare de șoc și așa o să rămână și este și bărbat. Gândiţi-vă la soția sa poate avea și copiii care au văzut așa ceva, este înfiorător.

Este un impact psihologic. Este extraordinar de greu de a scăpa de așa ceva și va trebui să meargă la psiholog. Și acum pe căldurile astea să nu poți să mai deschizi geamurile din cauza asta este incredibil", a spus medicul Monica Pop, la Sinteza Zilei.

Reamintim că o familie din Capitală s-a trezit joi dimineaţa în pat cu un şobolan de mărimea unei sticle de apă de doi litri. Animalul a ajuns la etajul 1 şi a intrat pe geamul deschis.

Femeia este la spital, în stare de şoc. Vecinii spun că din cauza gunoaielor neridicate la timp, şobolanii şi-au făcut galerii peste tot. Blocul se află pe Calea Dorobanţi, la o distanţă mică de Palatul Victoria.

„Am văzut un şobolan mare, cât o sticlă de plastic. Și am văzut că a coborât de pe veioză jos, într-o secundă am luat pătura de pe pat şi am pus pe el şi l-am aruncat pe geam. A fost o spaimă foarte mare, ne-am speriat foarte tare, soţia a început să ţipe foarte tare!

Soţia este terminată. E în stare de şoc", a povestit locatarul.

Acesta mărturisește că niciodată nu s-a gândit că e posibil un astfel de incident.

"Niciodată, niciodată! Pot să vă garantez 100%! Niciodată! În spatele blocului, am văzut foarte mult gunoi şi erau câţiva şoareci pe ele. O să vină o societate să vină să ia măsuri să punem plasă la geamuri, deci nu îmi vine să cred prin ce am trecut!

Nu se poate aşa ceva! E indmisibil! Domnul primar al Capitalei trebuie să ia măsuri, să se pună în locul nostru, să gândească că nu se poate aşa ceva! Să intre şobolanii peste noi în casă e inadmisibil aşa ceva! Vă rog, să mă credeţi din tot sufletul meu! N-aş vrea să treacă domnul primar!

Prin spatele blocurilor e dezastru! Nu vă spun ce mizerie şi ce miros.Domnul primar ar trebui să vină să vadă cu ochii dânsului ce trăim, ce momente!", a mai spus acesta.

×
Subiecte în articol: Monica Pop
Parteneri
Povestea palatului renovat cu 7 milioane de euro. Locul ar fi blestemat
x close