Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Nadia Comăneci, mesaj emoţionat pentru Larisa Iordache după calificarea la Jocurile Olimpice

Nadia Comăneci, mesaj emoţionat pentru Larisa Iordache după calificarea la Jocurile Olimpice

În ediţia de marţi a emisiunii Sinteza Zilei realizată de Mihai Gâdea la Antena 3, a fost prezentat un mesaj de la Nadia Comăneci adresat gimnastei Larisa Iordache după calificarea la Jocurile Olimpice.

Nadia Comăneci, mesaj emoţionat pentru Larisa Iordache după calificarea la Jocurile Olimpice
de Claudia Popovici    |    27 Apr 2021   •   23:42

Campioana mondială, europeană și olimpică la gimnastică, Larisa Iordache, a fost invitată, marți seara, la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, unde a povestit experienta trăită la calificarea de la Jocurile Olimpice acolo unde a concurat având dureri provocate de o criză renală.

Performanța şi ambiția gimnastei a fost lăudată de toată lumea, dar mai ales de Nadia Comăneci supranumită "zeița de la Montreal”.

„Dragă Larisa, am urmărit cu mari emoții evoluția ta la campionatele europene de gimnastică.
Ai intrat în concurs pregătită și cu încrederea că îți meriți acest loc de calificare și participare la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Mă bucur enorm pentru succesul tău binemeritat, a echipei tale de antrenori, federație și suporteri care au fost mereu alături de tine.

Să rămâi sănătoasă să îți poți duce mai departe ne vedem la Tokyo", a transmis Nadia Comăneci gimnastei Larisa Iordache.

Sportiva a recunoscut la Antena 3 că a concurat cu o criză renală în momentul în care a reușit să obțină calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Cu un total de 54.698 puncte, gimnasta Larisa Iordache a ocupat locul 4 în calificări, după trei rusoaice, şi a obținut miercuri calificarea la Tokyo.

Calificarea gimnastei a fost confirmată de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR).

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close