Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Nelu Tătaru îi răspunde lui Mihai Gâdea: când vom ajunge la acea stare de urgență!

Nelu Tătaru îi răspunde lui Mihai Gâdea: când vom ajunge la acea stare de urgență!

Nelu Tătaru a intervenit printr-o convorbire telefonică în emisiunea Sinteza Zilei de joi, unde a vorbit despre creșterea alarmantă a numărului de cazuri de coronavirus din ultima vreme.

Nelu Tătaru îi răspunde lui Mihai Gâdea: când vom ajunge la acea stare de urgență!
de Laura Dinu    |    23 Iul 2020   •   23:00

Mihai Gâdea l-a întrebat joi pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, dacă pandemia de coronavirus este scăpată de sub control în România.  

„În opinia mea, nu, nu a scăpat de sub control, numai că trăim un alt episod pe care nu l-a dorit nimeni. O parte din vină o avem cu toții, poate mai mare cei care nu au mai vrut să creadă că există așa ceva sau au uitat zilele, chiar săptămânile și lunile în care au stat închiși în casă, temători și uitându-se la televizor la ce se întâmplă în Spania și Italia.

Astăzi avem niște măsuri de relaxare, avem o parte a populației care nu mai crede, avem niște factori decizionali care negativează cam tot ce s-a întâmplat în ultimele luni, avem niște instigări la nerespectarea unor reguli”, a declarat Nelu Tătaru la Antena 3.

Realizatorul Sinteza Zilei l-a întrebat pe ministrul Sănătății și dacă este posibil ca România să intre din nou în stare de urgență. 

„Carantina o să o putem da la diverse localități pe niște criterii și când avem o transmitere comunitară accentuată. Deocamdată, nu cred că ajungem la starea de urgență, dar dacă unii dintre noi vor vrea cu tot dinadinsul, vom ajunge la acea stare de urgență!”, a spus Nelu Tătaru.

 

×
Subiecte în articol: Nelu Tătaru Mihai Gâdea
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close