Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Nicolae Ciucă, despre candidatul comun PSD-PNL la alegerile prezidenţiale 2024: "PNL nu poate să se dea deoparte"

Nicolae Ciucă, despre candidatul comun PSD-PNL la alegerile prezidenţiale 2024: "PNL nu poate să se dea deoparte"

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit despre candidatul comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale 2024.

Nicolae Ciucă, despre candidatul comun PSD-PNL la alegerile prezidenţiale 2024: "PNL nu poate să se dea deoparte"
Sursa foto: Facebook | Nicolae Ciucă
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mar 2024   •   22:29

Nicolae Ciucă a subliniat că desemnarea unui candidat PNL la alegerile prezidențiale este un subiect extrem de important pe care formațiunea îl tratează cu seriozitate pentru că nu poate sta deoparte.

”Să vedem care sunt rezultatele alegerilor locale şi europarlamentare, care este profilarea din perspectiva percepției. Funcţia de preşedinte nu se negociază între două partide, este cea mai importantă funcţie, cetăţenii trebuie să aleagă persoana (...)

”Este o chestiune pe care am clarificat-o spunând că PNL a avut de-a lungul istoriei curajul să-şi asume toate aceste momente importante (..) cine ştie ce ar putea să apară care să schimbe fundamental această opțiune şi atitudine a noastră? Este o perspectivă care să ţină cont de o schimbare fundamentală prin care PNL să fie determinat să nu aibă candidat la președinție”, a spus preşedintele PNL, Nicolae Ciucă la Digi24.ro

Material susţinut de PNL

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close