Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Nicolae Ciucă a dezvăluit pe cine susține PNL pentru Primăria Generală a Capitalei

Nicolae Ciucă a dezvăluit pe cine susține PNL pentru Primăria Generală a Capitalei

Nicolae Ciucă, președintele PNL și Senatului României, a spus pe cine susține partidul pentru Primăria Generală a Capitalei, în direct la Antena 3 CNN.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Ian 2024   •   23:22

Prezent în emsiunea ”Sinteaza Zilei”, Nicolae Ciucă a vorbit pe marginea unor subiecte actuale, printre care scenariile pentru comasarea alegerilor, dar și pe cine susține partidul pentru Primăria Generală a Capitalei.

Potrivit declarațiilor sale, Sebastian Burduja se află la conducerea filialei București și este candidatul susținut de partid pentru Primăria Generală a Capitalei.

Citește și: Nicolae Ciucă: "Politica nu trebuie să fie despre dispute sau interese mărunte, ci despre servirea adevăratelor nevoi ale oamenilor"

”Am nominalizat și avem o conducere la nivelul filialei București. Domnul ministru Sebastian Burduja este președintele filialei București, președinte interimar. Sper ca pe 1 februarie, împreună cu colegii de filială, să finalizeze procesul de analiză a tot ceea ce a însemnat decalogul pe care l-am înaintat domnului primar.

Din toate datele de până acum rezultă foarte clar că - desigur, luăm în calcul și poziționarea domnului primar alături de cealaltă formațiune politică - nu mai acordăm sprijinul politic domnului primar, iar PNL să își asume un candidat propriu la Primăria Capitalei“, a spus Nicolae Ciucă.

Urmăriţi mai jos interviul integral cu Nicolae Ciucă

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close