Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Noi informații în cazul ”grădiniței groazei” din Constanța. Judecătorul trimite din nou jandarmii după copii

Noi informații în cazul ”grădiniței groazei” din Constanța. Judecătorul trimite din nou jandarmii după copii

Noi informații în cazul ”grădiniței groazei” din Constanța. Judecătorul trimite din nou jandarmii după copii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    07 Noi 2016   •   21:35

Noi informații în cazul ”grădiniței groazei” din Constanța, unde copiii au fost bătuţi până la sânge, închişi în dulap şi îmbătaţi cu vin, înainte de somn, chiar de educatoare.

Jandarmii se vor duce vineri să-i ia de acasă pe copii și pe părinții, pentru că s-a emis un nou mandat de aducere și vor să-i audieze în ședință publică, a spus reporterul Antena 3, Ana Maria Roman, luni, la o Ediție specială.

Copiii sunt foarte speriați și nu doresc să se întâlnească cu judecătoarele, a mai spus reporterul.

La ”grădiniţa groazei” din Constanţa, copiii au fost bătuţi până la sânge, închişi în dulap şi îmbătaţi cu vin, înainte de somn, chiar de educatoare. Iar părinţii se tem că pruncii lor au fost abuzaţi şi de medicul instituţiei, un homeopat acuzat de pedofilie.

Educatoarele care au bătut mai mulţi copii la o grădiniţă privată din Constanţa sunt acum angajate la stat. 

Femeile au în grijă zeci de preşcolari şi nu pot fi suspendate, deşi au traumatizat mai mulţi băieţi şi fete de numai câţiva ani.

”Este un caz absolut înfiorător, pentru că acești copii sunt puși acum să rememoreze momente dramatice prin care au trecut”, a spus Radu Tudor.

”Responsabilitatea este a Ministerului Justiției, CSM și a celor care puteau să oprească o nenorocire și au încurajat-o prin lipsa unei reacții”, a adăugat moderatorul TV.

Cazul a fost prezentat luni, la o Ediție specială, de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: gradinita Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close