Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei O dronă militară rusă ar fi fost doborâtă deasupra palatului prezidenţial din Kiev | Alertă în capitala Ucrainei

O dronă militară rusă ar fi fost doborâtă deasupra palatului prezidenţial din Kiev | Alertă în capitala Ucrainei

Mai multe explozii au fost raportate, joi seară, în zona capitalei Ucrainei, Kiev, iar sistemele antiaeriene sunt în funcţiune, anunţă autorităţile militare ucrainene, precizând că o dronă militară rusă ar fi fost doborâtă.

O dronă militară rusă ar fi fost doborâtă deasupra palatului prezidenţial din Kiev | Alertă în capitala Ucrainei
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Mai 2023   •   21:31

Echipa postului de televiziune CNN a auzit mai multe explozii în capitala Ucrainei, iar sirenele antiaeriene sunt în funcţiune. Nu este clar dacă exploziile sunt rezultatul atacurilor ruse ori al interceptării rachetelor de către sistemele antibalistice.

Administraţia militară ucraineană a îndemnat cetăţenii să meargă în adăposturi subterane până la oprirea sirenelor.

"Sistemele de apărare aeriană funcționează. Vă rugăm să vă mențineți calmul", a transmis Administraţia militară din Kiev, potrivit Mediafax.

Potrivit postului de televiziune Sky News, în capitala Ucrainei au fost observate drone de atac.

"A fost depistată o dronă militară deasupra Kievului. Obiectul a fost doborât de forţele antiaeriene. Nu au fost raportate victime sau distrugeri asupra clădirilor sau infrastructurii", a declarat Serghii Popko, şeful Administrației militare ucrainene, citat de cotidianul Le Monde.

Statul Major al armatei ucrainene a anunţat, joi, respingerea a cel puţin 50 de atacuri ruse, conform agenției Ukrinform.

×
Subiecte în articol: Kiev Ucraina drona dronă militară
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close