Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Oana Zamfir: Viitoarea șefă a TVR, Ramona Săseanu, problemă serioasă legată de studii

Oana Zamfir: Viitoarea șefă a TVR, Ramona Săseanu, problemă serioasă legată de studii

Oana Zamfir a prezentat, marți, la Sinteza zilei, detalii halucinante despre Ramona Săseanu, prezentatoare la TVR Craiova care este în cărți să preia conducerea interimară a postului public după plecarea actualei șefe, Doina Gradea.

Oana Zamfir: Viitoarea șefă a TVR, Ramona Săseanu, problemă serioasă legată de studii
de Gabriel Dano    |    11 Mai 2021   •   21:57

Potrivit Oanei Zamfir, faptul că Ramona Săseanu a difuzat un interviu de promovare a unei vrăjitoare-tămăduitoare este cea mai mică problemă în acest caz.

"Această încălcare a normelor profesionale este cea mai mică din ale dânsei. În primul rând, întreba domnul profesor dacă are abilități de management. La TVR este nevoie în momentul acesta de un manager bun, TVR-ul este într-o situație financiară, este o chestiune extrem de amplă, nu e o televiziune locală. Nu are această capacitate.

Susținerea pentru vrăjitoarea din imagini nu are nicio relevanță. Suținerea e pentru PNL. A avut o relevanță atât de mare... Înțeleg că e foarte apropiată de un anume deputat PNL și spunea că ea a intermediat întâlniri între partidele de dreapta, a vrut să ajungă la o susținere comună pentru candidați.

Înțeleg că e foarte apropiată de fostul ministru Ionuț Stroe, că de aici ar veni recomandarea către Ludovic Orban. Acesta a luat-o cu arme cu bagaje în detrimentul celor de la USR. Cei de la USR-PLUS erau foarte încrâncenați împotriva ei și astăzi a luat voturile în comisie.

Aveau inclusiv data de baze cu postările pe care între timp și le-a șters de pe Facebook, postări extrem de virulente la adresa USR-PLUS și candidatului ei", a spus Oana Zamfir.

"Mai avem o problemă serioasă legată de studii. Competența profesională managerială nu există, a picat la toate concursurile. E o problemă serioasă în legătură cu studiile, plecând de la faptul că la examenul de licență a luat nota 5 la disciplina fundamentală, dar trecând prin faptul că pe unde și-a lăsat câteun CV nu corespunde facultatea.

Pare că le-a absolvit pe toate sau nu mai ține minte pe care", a mai spus Oana Zamfir, care a venit cu câteva exemple:

Ramona Săseanu a fost validată luni de conducerea PNL pentru a fi numită director interimar al TVR, iar marți comisiile parlamentare pentru cultură au dat aviz favorabil pentru numirea acesteia la conducerea interimară a postului public.

 

×
Subiecte în articol: Ramona Săseanu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close