Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Primul interviu cu Bebe Kovesi. Cum se apără de acuzații fostul soț al șefei DNA

Primul interviu cu Bebe Kovesi. Cum se apără de acuzații fostul soț al șefei DNA

Primul interviu cu Bebe Kovesi. Cum se apără de acuzații fostul soț al șefei DNA
13 Iul 2017   •   22:25

Bebe Kovesi a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena 3, în care vorbește despre dosarul autostrăzii Sibiu-Orăştie. Acesta a furnizat materiale de construcţii pentru autostrada surpată.

Întrebat ce părere are despre informațiile care au apărut în presă, Bebe Kovesi a spus că nu vrea să comenteze informațiile. „Nu doresc să comentez informațiile apărute în presă pentru că nu sunt primele și probabil nici ultimele. Am citit ce s-a scris. În niciun caz ceea ce se comentează nu este adevărat, sunt frânturi de informații”.

Mai mult, Bele Kovesi neagă faptul că ar fi livrat materiale de construcţii pentru autostrada surpată. „Materialele furnizate de noi nu au fost folosite în zona cu probleme”.

„Am derulat acolo un contract de cercetare pentru care am folosit pământuri excavate din zona pe care ulterior le-am vândut-o beneficiarilor”, a mai spus Bebe Kovesi.

×
Subiecte în articol: sot sefa dna autostrada ancheta Sinteza Zilei
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close