Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Protestatar în Piaţa Victoriei: Vrem să revenim la normalitate, dar nu normalitatea lui Iohannis. Arafat, demisia!

Protestatar în Piaţa Victoriei: Vrem să revenim la normalitate, dar nu normalitatea lui Iohannis. Arafat, demisia!

Protestatarii care au venit, marţi seara, în Piaţa Victoriei după ce au protestat anterior în Piaţa Universităţii, s-au pus în mişcare către Palatul Cotroceni, transmite Antena 3.

Protestatar în Piaţa Victoriei: Vrem să revenim la normalitate, dar nu normalitatea lui Iohannis. Arafat, demisia!
de Sabrina Preda    |    Sergiu Cora    |    30 Mar 2021   •   21:43

Protestatar în Piaţa Victoriei: Nu vrem normalitatea lui Iohannis

În Bucureşti, participanţii din cea de-a treia seară de proteste anti-restricţii sunt de toate vârstele şi categoriile sociale. Între ei, mulţi tineri, care spun că noile restricţii hotărâte de autorităţi pentru a limita pandemia de COVID nu se justifică.

"Am ieşit în această seară pentru a-mi exprima nemulţumirea faţă de felul în care este gestionată pandemia, mai ales cu privire la ultimele măsuri, care sunt aberante, n-au nicio logică şi ne încalcă drepturile şi libertăţile fundamentale într-un mod grosier.

Mă aştept, în urma protestelor, la demisa lui Arafat, la abrogarea legii 55/2020 (legea privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, n.r.) care este neconstituţională şi mă aştept ca tot mai mulţi oameni să vină aici să ceară aceste lucruri. Mă aştept să revenim la normalitate dar nu normalitatea lui Iohannis", a spus un protestatar intervievat în direct la Antena 3.

(Este întrebat care dintre restricţii l-au nemulţumit cel mai mult)

"Ultimele. Am stat în casă când a trebuit, am purtat mască, dar ce e prea mult e prea mult", a răspuns el.

 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close