Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Putin, spionat în şedinţa cu oligarhii. Ce au aflat serviciile secrete | Îşi iese din minți. Nu o să mai aibă bani, armament sau resurse

Putin, spionat în şedinţa cu oligarhii. Ce au aflat serviciile secrete | Îşi iese din minți. Nu o să mai aibă bani, armament sau resurse

În ediția de duminică seara a emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, a fost prezentat un document dezvăluit de un oficial din zona Apărării din Estonia care arată cum a organizat Vladimir Putin invazia Ucrainei, dar şi cât armament mai are disponibil.

Putin, spionat în şedinţa cu oligarhii. Ce au aflat serviciile secrete | Îşi iese din minți. Nu o să mai aibă bani, armament sau resurse
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    28 Feb 2022   •   00:01

O sursă din zona Apărării din Estonia a dezvăluit o serie de informaţii despre planul ascuns a lui Vladimir Putin.

"Noaptea a avut loc o ședință. Oameni de afaceri sunt chemaţi la ședințe pentru a nu zbura, în panică, din Rusia. Nu sunt lăsaţi să plece din aeroporturi cu avioane private. Nu a existat niciun plan tactic.

"Putin îşi iese din minți. A fost convins că va fi o plimbare ușoară"

Citez: "Ne-am organizat din mers. Sperăm să cucerim tot în 1-4 zile"

Se discută pierderile financiare. Războiul costă 20 miliarde de dolari pe zi. Putin îşi iese din minți. A fost convins că va fi o plimbare ușoară.

Rachetele sunt puține, le vor ajunge 3-4 zile maximum. Aşa că le păstrează. Nu au armament. Uzina din Tula şi celelalte două ale lui Rotenberg nu pot onora comenzile.

Următoarea serie de arme va fi gata peste 3-4 luni. Nu au suficientă materie primă. Aşa că ar putea dura mai mult. Înainte importau, în principal, din Slovenia, Finlanda, Germania, dar acum sunt blocați.

S-a discutat că dacă Ucraina va rezista 10 zile vor fi nevoiți să se aşeze la masă negocierilor, pentru că nu o să mai aibă nici bani, nici armament, nici resurse.

De sancțiuni nu prea le e teamă. Forţele speciale ALFA folosite în operațiunea specială se află la Kiev din data de 18. Întreaga miză a fost să cucerească Kievul şi să pună un om de-al lor la conducere.

"Se pregătește o provocare în rândurile populației civile"

În aşa fel s-a sperat că nu vor fi pierderi financiare, pierderi în rândul militarilor şi pierderi de armament.

Se pregătește o provocare în rândurile populației civile. Un atac asupra femeilor şi copiilor, ca să semene panică. Este asul din mâneca lor. Acum, panica e planul lor.

Speră ca ucrainenii să lase armele, iar Zelensky să fugă. Mizează pe faptul că mai întâi va pica şi se va preda Harkovul.Iar pentru a vărsarea de sânge celelalte orașe vor urma acest exemplu.

Există probleme şi în aeroporturile rusești. Nu au avioane de luptă fără pilot. Sunt foarte suparăți din cauza pierderilor la Harkov:200 de morți. Pierderile lor sunt mai mari.

Citez: "Ne-am lovit de o rezistență înverșunată"

Ei sunt în stare de şoc. Acum scopul este să reziste încă 9 zile. Să înlăture panica din rândurile lor. Să explice că rachetele sunt pentru intimidare. Intenționat lovesc acum oricum şi oriunde şi " din întâmplare" agață locuințele civililor. Vor să creeze iluzia unei forţe imense", se arată în documentul dezvăluit de o sursă din zona Apărării din Estonia. 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin oligarhi rusi Ucraina
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close