Antena 3 Emisiuni Sinteza zilei ”Români care dezvoltă România”, serial de business la Antena 3

”Români care dezvoltă România”, serial de business la Antena 3

31 Mai 2017   •   12:03
”Români care dezvoltă România”, serial de business la Antena 3

Alessandra Stoicescu a prezentat, la ”Sinteza Zilei”, ediția 2017 a campaniei ”Români care dezvoltă România”.

Aflată la ediția a doua, după cea din 2016, campania își propune să aducă în atenția publicului povești de succes ale antreprenorilor români, antreprenori care se încăpățânează să managerieze afaceri românești în România. Chiar dacă nu le este ușor, putem vorbi despre destui români de succes. Poveștile lor le puteți citi în catalogul ”Români care dezvoltă România”, iar o parte dintre acestea vor fi prezentate și la Antena 3, în cadrul unui serial de business.

”Ce facem noi este primul pas al campaniei, ediția 2017. Vorbim despre povești de succes românești, succes care nu înseamnă neapărat profit. Există un Top 100 în care sunt surprize, veți vedea oameni de care nu ați auzit, care au cifre de afaceri foarte mari și mii de angajați. Sunt povești pe care sunt convinsă că le veți citi, tocmai pentru a înțelege că în România nu sunt toate lucrurile negative” a spus Alessandra Stoicescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close