Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Silvestru Șoșoacă se dezlănțuie în scandalul cu soția | Motivul pentru care a fost dat afară din partid: "Lumea nu o cunoaște, poartă o mască!"

Silvestru Șoșoacă se dezlănțuie în scandalul cu soția | Motivul pentru care a fost dat afară din partid: "Lumea nu o cunoaște, poartă o mască!"

Silvestru Șoșoacă, soțul Diana Șoșoacă, a făcut o serie de dezvăluiri importante, în exclusivitate, la Antena 3 CNN.

de Ştefan Petrică    |    28 Feb 2024   •   23:10

Exclus din partidul în care activa, Silvestru Șoșoacă a susținut că nici el nu cunoaște adevăratele motive, ba mai mult, ar fi vrut să participe la ședința în care a fost luată decizia excluderii lui din partid. 

Întrebat de ce a fost dat afară din partid, Silvestru Șoșoacă a spus:

"Aș vrea să știu și eu de ce am fost dat afară din partid. Nu pot să spun nimănui de ce am fost dat afară pentru că nici eu nu știu. Aș fi vrut să fiu anunțat, să știu când se desfășoară ședința, să fiu judecat în comisia de disciplină, cum era și normal.

Aș fi vrut să particip și eu la Consiliul Național.

Întrebat care este, de fapt, motivul pentru care soția sa, Diana Ivanovici Șoșoacă îl amenință că va spune public de către cine este susținut, Silvestru a spus:

"Ar fi fost bine dacă era o chestie de gelozie, pentru că aș fi rezolvat rapid. Nu este vorba de așa ceva. Nu are niciun motiv să fie supărată și dacă acesta ar fi fost motivul, s-ar fi terminat de mult.

Mi-e teamă că situația este mult mai gravă, adică cu oamenii care stau în spatele ei, nu în spatele meu. 

Dacă mă tot amenință de amantlâcuri pe mine, cred că situația este invers

Pentru că așa cum o cunosc eu, lumea nu o cunoaște, îi vede doar o anumită latură, o anumită parte pe care ea vrea s-o arate. Toți purtăm o mască socială și ne-o fardăm să pară cât mai frumoasă.

Ea acuză exact de ceea ce face ea. Dacă se ceartă, spune că tu te cerți cu ea.

Mă aștept că dacă mă acuză de amantlâcuri, ea să le fi făcut, și dacă mă acuză că eu am oameni în spate, cred că ea îi are.

Acum patru ani de zile eu am renunțat la a mai fi pe listele de deputat pentru ca Diana să fie pe listele de Senat AUR", a spus Silvestru Șoșoacă, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Silvestru Șoșoacă Diana Şoşoacă
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close