Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Sinteza zilei. Liviu Dragnea, despre decizia CCR: „Curtea Constituțională a rămas consecventă”

Sinteza zilei. Liviu Dragnea, despre decizia CCR: „Curtea Constituțională a rămas consecventă”

Sinteza zilei. Liviu Dragnea, despre decizia CCR: „Curtea Constituțională a rămas consecventă”
06 Iun 2017   •   21:51

Președintele PSD Liviu Dragnea a vorbit în emisiunea „Sinteza Zilei”, moderată de Mihai Gâdea, despre decizia Curții Constituționale. Astăzi s-a decis că este la latitudinea Parlamentului să impună un prag în cazul abuzului în serviciu, după ce a discutat excepția de neconstituționalitate a unui articol din Codul penal care reglementează infracțiunea de abuz în serviciu, invocată de Bombonica Prodana, fosta soție a președintelui PSD, în dosarul angajărilor la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman.

„Curtea Constituțională a rămas consecventă. Prin decizia de azi, Curtea Constituțională a bolduit prima decizie, care să zicem că era ințeleasă greșit de către unii. Și anume că toată discuția s-a învârtit în jurul acelui prag. Curtea vine și spune acum mult mai explicit că Parlamentul trebuie să facă două lucruri, să stabilească un prag valoric și să stabilească intensitatea vătămării”, a precizat liderul PSD.

Liviu Dragnea, despre decizia CCR

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Sinteza Zilei
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close