Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Sinteza zilei: Un alt judecător rupe tăcerea, în plin scandal pe legile Justiției

Sinteza zilei: Un alt judecător rupe tăcerea, în plin scandal pe legile Justiției

Sinteza zilei: Un alt judecător rupe tăcerea, în plin scandal pe legile Justiției
28 Sep 2017   •   23:22

Judecătorul Florica Roman, de la Curtea de Apel Oradea, a vorbit, într-o intervenție telefonică la Sinteza Zilei, de la Antena 3, despre abuzurile din sistemul judiciar, abuzuri care, în opinia sa, sunt ignorate de mulți dintre magistrați.

Judecătorul a arătat că votul CSM, în loc să dea un răspuns clar la aceste abuzuri, a desconsiderat nevoile și adevăratele probleme din sistemul judiciar.

Pe blog, judecătoarea Florica Roman arată că aceste abuzuri din Justiție „au fost posibile datorita modificarilor la legile justitiei facute de Monica Macovei in 2005, modificari trecute prin Parlament prin asumare de raspundere si nu prin procedura normala, pentru a fi supuse dezbaterii si imbunatatirii inainte sa devina lege”.

Judecătorul a vorbit, la Antena 3, despre dosarul în care a fost implicată, împreună cu alți trei magistrați, și care a fost clasat tot de DNA, pe motiv că fapta nu există, după cinci ani de abuz.

Magistratul arată că, deși dosarul a fost clasat, cei doi procurori care s-au ocupat de dosarul lor au scăpat fără să fie trași la răspundere. Mai mult, unul dintre ei a fost mutat la structura centrală a DNA.


 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close