Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Soțul Corneliei Catanga, mărturisiri dureroase la Sinteza zilei: Am pierdut tot - nu mai aveam bani nici de pâine

Soțul Corneliei Catanga, mărturisiri dureroase la Sinteza zilei: Am pierdut tot - nu mai aveam bani nici de pâine

Soțul îndrăgitei artiste Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu, a povestit, marți, la Sinteza zilei, coșmarul prin care trece de când a pierdut-o pe cea care i-a fost alături atâția ani. După ce a ieșit din carantină a trebui să plece din casa în care locuia deoarece proprietarul a vândut-o.

Soțul Corneliei Catanga, mărturisiri dureroase la Sinteza zilei: Am pierdut tot - nu mai aveam bani nici de pâine
de Gabriel Dano    |    27 Apr 2021   •   23:14

 Lipsa concertelor, de mai bine de un an, și-a spus cuvântul și acum nu e doar cu inima grea, ci și îngropat în datorii. Aurel Pădureanu speră ca până când se vor relua evenimentele să poată primi pensie de urmaș pentru a reuși să își asiguremăcar strictul necesar.

"A fost o perioadă, cu foarte mulți ani în urmă, până să facem împrumut la bancă, să pierdem casa, când era foarte bine. După ce am pierdut casa Cornelia s-a îmbolnăvit și a avut probleme mari de sănătate, pentru că în afară de faptul că suferea cu inima a avut și o problemă cu ochii.

Și nu a mai cântat o perioadă foarte lungă. A fost o perioadă, o spun cu toată responsabilitatea, în care nu am avut un ban de pâine. A fost o perioadă când a fost adulată, apoi a intrat atunci într-un con de umbră. 

Noi eram uneori și pizmuiți de colegi pentru că eram un cuplu care acoperea o paletă mult mai largă de genuri muzicale. Cornelia cânta cu mult profesionalism muzica lăutărească, iar eu cântam romanța, care face parte din patrimoniul național, dar nu am cântat pe niciun post de televiziune, cu toate că mi s-a spus că sunt cel mai bun cântăreț de romanțe. (...)

A fost o perioadă în care am câștigat bani frumoși și nu am apelat la nimeni, niciodată. Dar banii s-au dus, pentru că am familia numeroasă și a trebuit să-i ajut pe toți. Și o să mai spun ceva, ce nu am spus pe niciun post de televiziune: în 1979 am fost plecat într-un turneu în străinătate și când m-am întors - eu am din prima căsătorie încă doi copii - mi-a murit copil de 15 ani înecat, pe care nici nu l-am văzut mort.

Și poți să-ți imaginezi în ce situație am fost și ce probleme am avut în viață. Acum nu cer nimic de la nimeni, că mi-e rușine, am o vârstă, pot mai mai cânt și la vârsta asta, foarte frumos și elegant, dar dacă s-a întâmplat cu Cornelia asta este mult mai greu. Și am pierdut tot: am pierdut casa, tot-tot-tot. Și vreau să-i cer scuze domnului Becali pentru faptul că am îndrăznit să-l deranjez cu un lucru și nu vreau. Îi cer mii de scuze", a spus Aurel Pădureanu.

 

×
Subiecte în articol: Aurel Pădureanu Sinteza Zilei
Parteneri
Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion. Prognoza meteo
x close