Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Redactorul-șef adjunct de la GSP, Bogdan Stamatoiu, implicat într-un accident cumplit | Starea lui este critică

Redactorul-șef adjunct de la GSP, Bogdan Stamatoiu, implicat într-un accident cumplit | Starea lui este critică

Potrivit surselor Antena 3 CNN, redactorul-șef adjunct de la Gazeta Sporturilor, Bogdan Stamatoiu, ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor după ce a intrat cu mașina într-un stâlp.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Dec 2023   •   22:00

Polițiștii orașului Pantelimon au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 301 din satul Tânganu, un autoturism a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune. Evenimentul s-a produs în jurul orei 13.00.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, ar fi vorba despre Bogdan Stamatoiu, redactor-șef adjunct la GSP.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Pantelimon, iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism, în timp ce se deplasa pe DJ 301 din direcția județului Călărași spre comuna Cernica, în zona km 9, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, aflat pe partea dreaptă a drumului pe care circula.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care a fost transportat la spital, de către echipajul medical sosit la fața locului, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Polițiștii rutieri din Pantelimon efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a transmis Poliţia

Tragicul eveniment vine în contextul în care compania Ringier a anunţat schimbări în echipa editorială. 

Potrivit surselor Prosport, Bogdan Stamatoiu nu se afla pe lista celor care urmau să fie dați afară de Ringier, deși era printre oamenii cei mai apropiați de Cătălin Tolontan. Astăzi Cătălin Tolontan a fost dat afară de la Libertatea. 

 

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close