Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Top 10 beizadele care au terorizat România

Top 10 beizadele care au terorizat România

Top 10 beizadele care au terorizat România
Sursa foto: Foto: Facebook/ Victor Micula
de M.Z.    |    06 Iul 2016   •   22:54

Sunt cei mai cunoscuți fii de milionari sau demnitari celebri care au speriat România sau șochează cu aroganțele lor de băieți de multe milioane. 

Zece dintre cele mai cunoscute beizadele de la noi din țară au fost prezentate miercuri, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Printre aceștia se numără Andrei Plăcintă, fiul fostului ministru PDL Sorina Plăcintă. Băiatul demnitarului a fost condamnat la închisoare, în noiembrie 2013, pentru tentativă de omor calificat.

Andrei Andronie este cunoscut și ca ”șmecherul cu BMW”, după ce a omorât două persoane. El este fiul unui fost vicepreședinte BCR și a fost condamnat la șapte ani de închisoare.

Demn de amintit este și Iustin Covei, ”spaima Craiovei”. El este fiul unui judecător din Craiova. Tatăl său a avut grijă însă să-i acopere prostiile, după ce Iustin Covei a fost acuzat că a furat peste două milioane de euro din conturile unor persoane străine.

În top se află și Andrei Popa, fiul șefului AVAS, recidivist și condamnat pentru deținere de droguri. la 28 de ani, a primit o condamnare de trei ani de pușcărie.

La rândul lui, și Claudiu Diamandescu, fiul unui fost șef al Poliției Române (Claudiu Diamandescu), este o odraslă bine protejată.

Din clasamentul beizadelelor, nu lipsește nici Victoraș Micula, fiul miliardarului Victor Micula. El nu a luat bacalaureatul nici a doua oară, dar se plimbă cu elicopterul personal.

Informațiile au fost prezentate miercuri, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3. Topul complet, în videoul de mai sus.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close