Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Victor Costache: "Orban mi-a cerut demisia, după ce am propus testarea în masă. Am fost acuzat de fraternizare cu PSD"

Victor Costache: "Orban mi-a cerut demisia, după ce am propus testarea în masă. Am fost acuzat de fraternizare cu PSD"

Dr. Victor Costache, fost ministru al Sănătății, a recunoscut la Sinteza Zilei că Ludovic Orban i-a cerut demisia pe motiv că ar fi propus testarea în masă, după o discuție cu profesorul Adrian Streinu-Cercel.

Victor Costache: "Orban mi-a cerut demisia, după ce am propus testarea în masă. Am fost acuzat de fraternizare cu PSD"
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    30 Aug 2021   •   23:05

Întrebat de Mihai Gâdea dacă este adevărat că Ludovic Orban i-a cerut demisia dr. Victor Costache a recunoscut că da şi a dezvăluit şi motivul, deşi inițial a spus că s-a retras din motive personale.

„Mi s-a cerut demisia de către Ludovic Orban și ăsta e momentul să o declar și să o recunosc la mai bine de un an de la acest episod.

Unul din motive a fost testarea în masă și faptul că, preluând acest mesaj și această inițiativă a domnului profesor Adrian Streinu Cercel, cu care am colaborat extraordinar de bine și pe care îl respect, am fost într-un fel acuzat de fraternizare cu opoziția, cu PSD.

Vreau să spun că în medicină nu există o poziție sau o guvernare. În medicină există interesul pacienților și a oamenilor", a declarat Victor Costache, fostul ministru al Sănătății la "Sinteza Zilei" de la Antena 3. 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un val de aer tropical cuprinde România. Unde va fi cel mai cald
x close